Зателефонував другу у Верховну Раду і отримав відстрочку: телезірка переграв ТЦК – свідчення очевидця

В мережі набирає обертів скандал щодо мобілізації популярного телеведучого, шоумена Володимира Остапчука. Ще напередодні в мережі почали поширювати інформацію, що ведучого пісенного конкурсу “Євробачення-2017” (тоді проходило в Києві) помітили у супроводі поліції в одному з ТЦК столиці. Мовляв, він поза чергою проходив лікарів. І ось зараз з’явились гучні подробиці.

Про це Інформатор-Україна дізнався в соцмережах гурту Our Atlantic. Як виявилось, його фронтмен Віктор Байда проходив ВЛК разом з Остапчуком.

Музикант зробив декілька селфі з телеведучим. Остапчук попросив ніде фото не публікувати. Після допису Віктора Байди приблизно стає зрозуміло, чому саме так сталось. Для повного розуміння ситуації ми наводимо повний текст публікації музиканта.

“Чи поставило Шевченківське ТЦК та СП Володимиру Остапчуку 10 із 10? 19-го червня я зустрів Володимира Остапчука на Щербакова в поліклініці. Ми разом проходили ВЛК. Я запитав його: “Тебе теж запакував патруль поліції?”. Він сказав: “Ні, я сам прийшов”. Я розповів йому історію, що я та ще декілька людей доїхали сюди насилу, тому що по дорозі в поліклініку у працівників поліції неодноразово ламалась автівка через що ми добиралися на трьох різних. Нащо він мені відповів, що чув це в рації поліцейських (тут вже висновки робіть самі).

Він єдиний, хто проходив ВЛК з супроводом поліції та хвалився мені, що проходить все без черг, хоча насправді це має бути доступним для всіх. Пройшовши експрес ВЛК нас всіх повезли в Шевченківський ТЦК в тому числі й Остапчука (загалом нас було семеро). Приїхавши в ТЦК, в тому числі з Володимиром, нам сказали чекати і що додому ми вже не повернемось, у всіх почалась паніка, адже інформації нам майже не надали. Згуртувавшись ми обговорювали можливі варіанти подій. Остапчук сказав, що у нас немає вибору і ми всі повинні служити. Не дивлячись на перевищення повноважень поліції та ТЦК питання тут тільки до Міноборони, яке неспроможне вирішити проблеми мобілізації на третьому році повномасштабного вторгнення.

Остапчук просив Байду ніде не публікувати спільні знімки

Остапчук просив Байду ніде не публікувати спільні знімки

О 23:00 ми вже всі сиділи в автобусі чекаючи коли нас відвезуть в розподільчий пункт на ДВРЗ, всі окрім Володимира Остапчука. Вже будучи в казармі я дізнався від хлопця, який був у нашій групі мобілізованих, що перед від’їздом на ДВРЗ він зателефонував другу у Верховну Раду і йому дали відстрочку на місяць. За словами хлопця (прізвище та ім’я називати не буду) він дізнався про це від самого Остапчука, коли той спілкувався з представниками поліції та ТЦК.

Зрозумійте мене правильно, я не намагаюся зруйнувати комусь життя, але таке беззаконня та кумівство розколює українське суспільство. Чим Володимир Остапчук кращий від інших громадян України, які не дивлячись на жорстокий та неправомірний метод мобілізації все одно готові захищати Україну від ворога?”, – написав Віктор Байда.

Зазначимо, що на скандал Остапчук поки що не відреагував. Він публікує в соцмережах контент з ранкового телешоу “Прокидайся”, ведучим якого став нещодавно. Мовчить на цю тему і його дружина, блогерка Катерина Остапчук (Полтавська), яка нещодавно відсвяткувала 24-річчя. 

А ось в коментарях під відвертою публікацією Віктора Байди користувачі соцмереж не мовчать. Вони в шоці, що шоумен в центрі Києва поводився подібним образом. Щодо Віктора Байди, то він готується проходити навчання.

Коментарі під дописом Василя Байди

Коментарі під дописом Василя Байди

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *