Хочу, щоб груди повернулися назад до плечей: Ріанна показала всі недоліки свого тіла

36-річна артистка взяла участь у сміливій фотосесії для квітневого номера журналу Interview. На одному з кадрів зірка позувала у топі, шортах, щільних гольфах та туфлях. Вона підняла топ, оголивши груди. Зверху на знімок співачка поклала ручку, прикривши соски. Зйомка пройшла через вісім місяців після народження другої дитини Ріанни.

«У когось є ручка?» – запитала володарка «Ґреммі».

Мати двох дітей, яка з 2019 року перебуває у стосунках із репером A$AP Rocky, також поділилася кадрами зі знімального майданчика. На них видно, як вона прикриває груди руками.

У когось є ручка?

У когось є ручка?

Розмірковуючи про фігуру після пологів, виконавиця хіта Love the Way You Lie зробила відверте зізнання. Коли її запитали, яку пластичну операцію вона хотіла б за 10 років, актриса фільму «8 подруг Оушена» засміялася.

«Ні, не 10. Я не маю стільки часу. Я хочу, щоб мої груди повернулися назад до плечей, де вони повинні бути. Я не хочу імплантатів. Я просто хочу підтяжку», – запевнила співачка.

Ріанна та A$AP Rocky

Ріанна та A$AP Rocky

Ріанна запевнила, що її не збентежить, якщо на шкірі залишаться шрами від операції. Що ж до пластики живота, тут зірка більш критична.

«Я не хочу коли-небудь робити підтяжку живота, тому що мені не потрібен новий пупок і не потрібен цей шрам, вірно?», – зазначила бізнеследі.

Мені не потрібен новий пупок

Мені не потрібен новий пупок

Виконавиця хіта Umbrella розповіла і про те, як помітила целюліт. Він з’явився на шкірі Ріанни на третьому триместрі. Акторка дивиться на це, як на природний процес.

«Ви просто бачите брижі, що виходять з місць, про які ви ніколи не знали, і все це у ваших стегнах, тому що ваші стегна несуть вагу вашої дитини й матки», – пояснила Ріанна.

Вона також зізналася, що боїться лягати під ніж. Тому, якщо доведеться вибирати, співачка зробить груди. Над сідницями Ріанна попрацює у спортзалі. Поки що співачка мало спить та бадьориться кавовими напоями.

Виберу груди

Виберу груди

І знову хвиля критики

Кадри з фотосесії для журналу Interview з’явилися у соціальних мережах співачки та спровокували хвилю хейту. Річ у тому, що Ріанна постала в образі черниці. Багатьом не сподобалася обкладинка видання, вони звинуватили співачку в образі почуттів віруючих, назвавши фотосесію «богохульством» та «глумом з релігії».

«Я люблю Ріанну, але ніколи не розумів, чому вона так одержима сексуалізацією релігійних уявлень»;

«Це вже занадто…»;

«Хіба це не богохульство?», – обурилися коментатори.

В образі черниці

В образі черниці

Невдоволені новим фотосетом користувачі заявили, що «втомилися від постійних глузувань з християнства», а також «вкрай обурені використанням релігійних атрибутів у світському контексті». Багато хто запитав, чому Ріанна не подумала про репутаційні ризики й вбралася саме в черницю, хоча існує безліч інших провокаційних, але не настільки суперечливих попкультурних образів. Втім, деякі все ж таки підтримали Ріанну, нагадавши критикам про те, що щороку на Хелловін сотні людей приміряють на себе образ «розпусної черниці» і анітрохи не турбуються з цього приводу.

Репутаційні ризики

Репутаційні ризики

Співачка не вперше стикається з критикою на ґрунті релігійного питання. Наприклад, у 2021 році її звинуватили у культурній апропріації після того, як вона приміряла для модної фотосесії кулон із зображенням індуїстського бога Ганеші. А раніше, у 2020-му, артистка використала пісню зі священними ісламськими текстами як саундтрек до пікантного шоу Savage x Fenty, через що також зіткнулася з осудом.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *