Дан Балан пробив дно: фанатів Тіни Кароль образили слова співака, а він просить не мучити його родину

Упродовж кількох сезонів популярного талант-шоу “Голос країни” (українська адаптація формату The Voice) в тренерських кріслах одночасно були співачка Тіна Кароль та молдавський виконавець, ексучасник гурту O-Zone Дан Балан. Тоді їм приписували роман, самі зірки підігрували цьому, але у відкриту про стосунки не розповідали. Масла у вогонь підливали спільні романтичні композиції. Не дивно, що фанати двох відомих артистів створили фан-клуб “ДанТіна”.

І хоча з того часу пройшло вже чимало часу, шанувальники продовжують “зводити” і вже не раз “зіграли” зіркове весілля. Втім терпець 45-річного молдавського артиста, який не особливо активно веде соцмережі останнім часом, урвався. Балан заявив – шалені фанати їхньої “пари” не дають спокою ані йому, ані його рідним.

“Я хочу звернутися до групи DanTina, яка тероризує мою родину, друзів та близьке оточення: це низько! Як я вам казав кілька років тому: нас із Тіною не пов’язують близькі стосунки. Ми не спілкувалися вже два роки. Немає сенсу в існуванні вашої групи. Ви живете в ілюзіях, а ваші дії, які націлені на те, щоб шкодити іншим, робить вашу спільноту небезпечною для суспільства. Прокиньтеся і займіться своїм життям, приділіть краще час своїй сім’ї, і не витрачайте його на цей безглуздий негатив і жорстокість. Вірю, що у вас лишилося щось добре”, – заявив Балан у своєму закритому Telegram-каналі. Зазначимо, в соцмережах Дан подібне не писав.

Ані Тіна Кароль, ані навіть її офіційний фан-клуб “ФанТіна” на це не відреагували. Щодо сторінок “ДанТіна” в соцмережах, то вони не ведуться з минулого року. Втім в одному з пабліків, Cafune, в якому висвітлюється життя Кароль, з’явився емоційний допис.

“Дан сьогодні пробив дно, і не тим, що сказав, що стосунків немає, а тим, яким чином це зробив. Завершити цю історію так, це його максимум, зробивши винними шанувальників, ще й натякнути на те, що ми не маємо нічого доброго, як у людях. Розписувати не бачу сенсу, ви самі спостерігали за історією “ДанТіни” всі роки, і бачили достатньо, щоб розуміти, що він підтримував її не менше за Тіну. Але на жаль, закінчити гарно не зміг, не в його стилі”.

Тіна Кароль та Дан Балан

Тіна Кароль та Дан Балан

Шанувальники обурені, що таким чином Балан підставив Кароль. Мовляв, після цього на неї “ллється бруд” в соцмережах.

“Фактом є те, що навіть зараз, коли після його слів Тіну поливають брудом, він мовчить, і не може ніяк припинити цей бруд на її адресу. Він не зміг подякувати їй за їхню спільну історію, закрити цю тему. Жодного доброго слова на її адресу. Дно”, – підсумували в пабліку.

Втім далеко не всі шанувальники вірять в історію кохання між знаменитостями. Ще під час зйомок ходили чутки, що цей піар-хід залучив продюсер шоу Володимир Завадюк, аби збільшити рейтинги. Втім ані він, ані зіркові тренери про це не говорили.

  • Я завжди пам’ятатиму про дві афери століття: “МММ”, там розводили на гроші, і “ДанТіна” – піар на душах людей. І не кажіть, що це не так. Грати душами людей – гріх, і не пройде без сліду нікому.
  • Це схоже на спробу зберегти обличчя обом і не говорити прямо, що все було постановою.
  • Дану варто було б поставити крапку ще на самому початку, і якби вони це зробив, сьогодні великого дна не трапилося.
  • Дан просто зняв із себе факт відповідальності.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *