Хочеться слухати і дивитися в очі: що говорять про найсексуальнішого актора України

Вже вп’яте в Україні оголосили найсексуальніших українських митців. Цього разу перемогу в премії “Золотий ліфон” впевнено отримав виконавець головної ролі фільму “Довбуш” режисера Олеся Саніна, актор Олексій Гнатковський. Найсексуальніших представників культури обирає не журі. Проводиться голосування, де обрати фаворита може кожен українець. Також стало відомо, хто посів другу та третю сходинку.

Організатори зауважили: цього сезону вони довго думали, чи на часі взагалі проводити премію (хоч і віртуально). Втім після перегляду фільму “Довбуш” все ж таки запустили голосування. Творці “Золотого ліфона” креативно і трохи з гумором презентували результати голосування та описали 38-річного зіркового уродженця Івано-Франківську. Так, наприклад, вони зазначили, що Івана Довбуша нібито вигадали тільки для того, щоби ми дізналися, яким фантастичним є Олексій Гнатковський.

“Він нам імпонує у гніві. Коли злиться на російськомовних, коли свариться на глядачів, які не вимикають телефон чи базікають під час вистави. Від нього віє силою, сталлю і хочеться слухати та дивитися в очі. Очі – окремий світ, безмежні до шаленства. Голос – оксамитовий. Харизма – належного розміру. Ой, чи правильно – масштабу. Акторська гра, що заворожує і закохує. Свідомість і відповідальність. Великий талант імпровізації, винахідливість, гострий розум. І почуття гумору – бо без цього секс-символом не станеш. Ну й красунчик, нівроку”.

Сам актор не відреагував на перемогу в премії. Днями він в столиці влаштував мистецький перфоманс “Розстріляне відродження”. Він присвячений українським митцям 1920-1930-х років минулого століття, які творили попри тиск тоталітарного режиму СРСР.

Олексій Гнатковський в фільмі

Олексій Гнатковський в фільмі “Довбуш”

Друге місце, або ж за словами організаторів “Срібний ліфон” дістався письменнику, військовослужбовцю ЗСУ Артему Чеху. Він, наприклад, отримав премію “Книга року BBC-2021” за роман “Хто ти такий?”. У 2021 році оповідання “У нашу річницю десь на Донбасі” зі збірки “Точка нуль” ввійшла до списку найкращих 30 оповідань незалежної України за версією Радіо NV.

“Артем – такий уже мужній. Мовчазний, закритий, суворий, але готовий до дій. Але з такими зеленими очима, що зводять з розуму. Втілення чоловічої загадковості, сили, розуму і краси. І ще дуже важливе спостереження – з роками розвивається не лише літературна майстерність Артема Чеха, але й мускулатура. Ми оце спостерігали тепер ці м’язи і ці плечі – ех, просто зітхаємо, бо що поробиш. Наші внуки дивитимуться фільми про нього. А ми можемо тільки обійняти. І висловити своє захоплення”.

Військовослужбовець, письменник Артем Чех

Військовослужбовець, письменник Артем Чех

Бронза цьогорічної премії “Золотий ліфон” дісталась музиканту, акордеоністу, одному із лідерів фольк-рок-гурту Kozak System Івану Леньо. Щодо торішних лауреатів, то двічі найсексуальнішим ставав письменник, музикант Сергій Жадан. По одній перемозі в прозаїка, поета, культуролога Юрка Іздрика та поета-військовослужбовця Артема Полежака.

Сергій Жадан (ліворуч),

Сергій Жадан (ліворуч), Артем Полежака (в центрі) та Юрко Іздрик

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *