Батько Б’янки Цензорі в люті: на що його доньку перетворив Каньє Вест – фото

Подорож Каньє Веста та Б’янки Цензорі у Францію шокувала не лише досвідчених французів та користувачів Мережі, які побачили фотографії папараці, а й родину дружини музиканта. Річ у тому, що Б’янка з’явилася в Парижі у прозорих колготках без спідньої білизни – у такому вигляді вона відвідала модний ресторан французької кухні. Тепер дівчині загрожує в’язниця за ексгібіціонізм – за законами Франції демонстрація наготи у громадських місцях прирівнюється до сексуальних дій насильницького характеру.

Це вбрання, що вийшло за всі рамки пристойності та адекватності, стало останньою краплею для батька Б’янки Цензорі. Лео Цензорі – колишній злочинець, він провів у в’язниці кілька років за торгівлю забороненими речовинами та організацію злочинної діяльності. Крім терміну за поширення наркотиків, Лео також має судимість за незаконне зберігання зброї та боєприпасів. Крім того, він є рідним братом Еріса Цензорі – сумнозвісного гангстера, якого охрестили «Мельбурнським Аль Капоне». Він був засуджений до страти за вбивства, пізніше покарання замінили довічним ув’язненням.

Б'янка Цензорі у Парижі

Б’янка Цензорі у Парижі

З’ясувалося, що батько лютує і хоче врятувати дочку від психічно неврівноваженого чоловіка, який тотально контролює Б’янку і не дозволяє їй спілкуватися з сім’єю та друзями.

«Лео дуже боляче спостерігати, як його улюблена дочка стає посміховиськом. Він хоче як слід поговорити з Каньє і запитати його, про що, чорт забирай, він думає, коли виставляє Б’янку напоказ, як голий трофей. Лео хоче запитати Веста, що він зробив би, якби його дочок Норт чи Чикаго побачили на публіці напівоголеними в нарядах, які для них вибрав чоловік. Він знає, що Каньє нізащо на світі не допустив би такого для своїх дочок, тому обурливо, що він поводиться так із власною дружиною», – повідомило джерело Daily Mail.

Улюблена дочка стає посміховиськом

Улюблена дочка стає посміховиськом

Батька Б’янки обурює також бажання Каньє принижувати жінок. На його думку, Вест насолоджується тим, що Цензорі має наляканий і незахищений вигляд в одязі, який вибирає їй чоловік.

«Тим часом Каньє покритий п’ятьма шарами одягу, і коли його дружина мала такий вигляд, наче замерзла, будучи оголеною і загорнутою в поліетилен, він навіть не запропонував їй жодної зі своїх накидок».

Не запропонував жодної зі своїх накидок

Не запропонував жодної зі своїх накидок

Каньє має всі підстави для побоювань: схоже, батько з багатим кримінальним минулим серйозно налаштований врятувати дочку з нездорових стосунків, які руйнують її життя.

«Її батьки дуже засмучені тим, що відбувається, тому що не впізнають її. Вона не зробила б цього, якби її не контролювали», – додав інсайдер.

Батьки не впізнають Б'янку

Батьки не впізнають Б’янку

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *