Дочки Анджеліни Джолі все більше стають схожими на Бреда Пітта – фото

Колишню дружину Бреда Пітта помітили у Нью-Йорку. Джолі склала стильний чорний тотал-лук. Вона одягла мереживний топ, вільні штани та довге чорне пальто. Фінальним штрихом образу стали черевики на підборах.

Акторка залишила розпущеними свої локони. Як аксесуари зірка «Малефісенти» обрала золоті сережки-хулахупи та завершила аутфіт модними сонцезахисними окулярами. У руках Анджеліна тримала масивний пакет із покупками.

Не звертаючи уваги на папараці

Не звертаючи уваги на папараці

Вів’єн одягла сірий спортивний светр, класичні блакитні джинси та зручні кросівки. Дівчинка жваво розмовляла з мамою: вони широко посміхалися, насолоджуючись часом, проведеним разом.

Насолоджуючись часом, проведеним разом

Насолоджуючись часом, проведеним разом

11 квітня 2024 року Анджеліна Джолі представить свій мюзикл «Аутсайдери», прем’єра пройде у Нью-Йорку. Напередодні зірка Голлівуду з’явилася на передпоказі, де був присутній увесь акторський склад. Зірка прийшла не одна, компанію їй також склала Вів’єн, яка разом із матір’ю працювала над проєктом.

Джолі з акторським складом мюзиклу. Вів'єн – внизу в центрі

Джолі з акторським складом мюзиклу. Вів’єн – внизу в центрі

Анджеліна ховала очі під темними окулярами та, як завжди, не спілкувалася з пресою. Вона дуже рідко дає коментарі, особливо з огляду на те, що всіх цікавлять сімейні справи зірки. У її розлученні з Бредом Піттом досі не поставлено крапку, а остання інформація із зали суду говорить про те, що ми ще довго спостерігатимемо за цим процесом. Відносини подружжя не просто натягнуті, вони розжарені до краю. Ще трохи й станеться вибух – якась сенсаційна заява.

А тим часом Вьв’єн з віком все більше стає схожим на Бреда Пітта: ті ж губи, ніс та очі.

«Вьв’єн нагадує мені мою матір – у тому, що вона не прагне бути у центрі уваги, а підтримує інших креативників, – зазначила Джолі. – Вона дуже вдумливо і серйозно ставиться до театру і старанно працює, щоб краще зрозуміти, як зробити свій внесок».

Вів'єн – копія Бреда Пітта

Вів’єн – копія Бреда Пітта

Вів’єн стала зовсім дорослою, вона трималася поряд зі знаменитою мамою і намагалася ловити кожне її слово. Вів’єн як ніхто інший знає, як важко зараз Анджеліні. Адже нещодавно стало відомо, що старша дочка Джолі та Пітта Шайло збирається з’їхати з батьківського будинку.

У травні 2024 року Шайло виповниться 18 років, і продовжувати самостійне життя вона планує далеко від матері. Як повідомляють джерела, дівчина хоче з’їхати з особняка, де провела останні кілька років, до батька. Шайло, на відміну від братів Меддокса та Пакса, а також сестри Захари, які категорично стали на бік матері, не відмовляється ні від батька, ні від його прізвища. Мало того, вона регулярно проводить час із Бредом, а тепер ще й з Інес де Рамон.

Шайло Джолі-Пітт

Шайло Джолі-Пітт

Всього у Джолі шестеро дітей: дочки Шайло, Захара та Вів’єн, а також сини Нокс, Меддокс та Пакс. Розлучення батьків внесло розлад у відносини дітей, деяких з них підтримують мати та категорично засуджують батька, інші, навпаки, намагаються зберігати баланс.

Джолі з дочкою Захарою

Джолі з дочкою Захарою

Якийсь час Пітт намагався домогтися спільної опіки, але потім відмовився, вирішивши не розпалювати конфлікт з ексдружиною. В оточенні пари досі кажуть, що Джолі не планувала розлучатися з Піттом, допоки дітям не виповниться 18 років.

«Бреду нема кого звинувачувати, крім самого себе. Все, чого хоче Анджеліна, – це зцілити їхню родину і рухатися далі», – кажуть джерела DailyMail.

Фото з минулого життя

Фото з минулого життя

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *