Скільки заробляє 10-річна дочка Кім Кардаш’ян

Діти сімейства Кардаш’ян-Дженнер навряд чи будь-коли потребуватимуть грошей – зіркові батьки забезпечили безтурботне майбутнє і їм, і онукам, і навіть правнукам. Особливо пощастило спадкоємцям Кім Кардаш’ян та Каньє Веста. Тим варто зробити крок убік – і вони вже в об’єктиві папараці. Зрозуміло, крім солідної суми на рахунку кожного з нащадків зіркового експодружжя дістанеться їм ще й значна частина прихильників Кім і Каньє.

Вже зараз старша дочка селебріті досить популярна у соцмережах. Норт Вест – успішний тіктокер майже з 20 мільйонами підписників, і більшість роликів вона знімає на пару з мамою, а тепер ще й реп-виконавиця – просто як тато. Наразі дівчинці 10 років – і чим це не ідеальний вік, щоб почати заробляти? Daily Mail передає, що один пост Норт у TikTok може принести їй 30 тисяч доларів. Мінімум! Максимальна сума, яку спадкоємиця Каньє може заробити за кумедне відео з танцями, – 45 тисяч доларів.

Кім Кардаш'ян та Норт Вест

Кім Кардаш’ян та Норт Вест

При цьому, кажуть експерти, кількість підписників Норт зростає у геометричній прогресії – багато в чому, звичайно, завдяки підтримці зіркової мами Кардаш’ян. Вони впевнені, що дівчинка за пару років могла б цілком легко стати одним із найпопулярніших американських блогерів майданчика, а дохід її явно перевалив би за пару десятків мільйонів доларів. Щоправда, враховуючи, що, крім цього, 10-річна донька Кім і Каньє планує розвиватися в музиці, успіх на неї чекає ще більш колосальний.

Плани Норт Вест не обмежуються Тік Током

Плани Норт Вест не обмежуються Тік Током

Кім Кардаш’ян у бікіні на пляжі зловили папараці

43-річна Кім Кардаш’ян відпочиває на островах Теркс та Кайкос. Кім та її 39-річна сестра Хлої Кардаш’ян обрали британську заморську територію у Вест-Індії, розташовану в Атлантичному океані, на відстані 144 кілометрів від Гаїті. Телезірки коротають дні на пляжі, купаючись в океані й засмагаючи під палючим промінням тропічного сонця.

Сестри одягли бікіні зі «зміїним» принтом. Відверті купальники підкреслили їхні фігури. Як відомо, представники сімейства Кардаш’ян захоплюються фотошопом, а ці невідредаговані знімки показали, який вигляд Кім та Хлої мають у реальності.

Кім Кардаш'ян

Кім Кардаш’ян

У Мережі почали обговорювати знімки зіркових сестер.

«І без ретуші мають відмінний вигляд, навіщо це все?»;
«Той випадок, коли їм самим себе важко впізнати без фотошопу»;
«Занадто красиві, точно тут не було жодної ретуші?», – написали блогери.

Хлої Кардаш'ян

Хлої Кардаш’ян

Кім Кардаш’ян знову самотня. Зірка реаліті-шоу розірвала стосунки з футболістом, який молодший за неї на 12 років. Після розлучення теледіва і вирушила на відпочинок, щоб позбутися сумних спогадів.

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *