Даремно підняв тему мобілізації: ексчоловік Анни Трінчер блогер Волошин поскаржився на непорозуміння

Наприкінці минулої осені акторка Анна Трінчер розлучилась з блогером-мільйонником, бізнесменом Олександром Волошиним. Вони були в офіційному шлюбі лише один рік. Після цього кожен з них дав декілька інтерв’ю, в яких розповідав ті чи інші аспекти спільного життя. Однією з головних причин розлучення, яке ініціював Волошин, стала його депресія.

В новому інтерв’ю Євгену Фешаку на “Люкс ФМ” Олександр зізнався, що останні вісім років він завжди був у стосунках. А тепер отримує задоволення від холостяцького образу життя. Також він торкнувся теми мобілізації (читайте нижче).

“Життя є, воно інше (після розлучення. – Ред.), але воно мені також подобається. Тому що я людина, яка любить особистий простір і коли в нього є свобода дій. Не має постійних зобов’язань перед кимось. Для мене цей період кайфовий, тому що останні вісім років я завжди майже був в стосунках… Зараз розумію, що трошечки часу, не те що втратив. Ні, я дуже вдячний обидвом стосункам: і п’ять років, і три. Але зараз хочеться відчути, що таке вільне життя. Тому я не хочу зараз стосунків”, – зізнався 26 річний блогер.

За словами Волошина, він ніколи не зраджував своїм коханим. Його рідний батько, наголосив Олександр, ходив наліво, і блогер бачив це своїми очима. Волошин наголосив, що його матері було “гидко та погано”.

“Тому в мене такі асоціація і тригер не дуже гарні склалися з дитинства. Дуже багато в мене знайомих займаються такими справами. І навіть пропагували мені таку історію. Але я кремінь був весь цей час, тому не ходив”.

Зараз, за словами Волошина, в нього весь час йде на роботу, тому він не приділяє уваги новим знайомствам з дівчатами. На запитання Фешака, скільки разів на тиждень в блогера секс, той відповів – один. А ось відео для дорослих Олександр передивляється 3-4 рази на тиждень. Мова була саме про період часу вже після розлучення з Анною Трінчер.

Олександр Волошин та Анна Трінчер

Олександр Волошин та Анна Трінчер

Про заяву щодо мобілізації

“Я висловив свою суб’єктивну думку, дуже коректно. Її перекрутили знову ж таки. Там не було такого, мовляв, що блогерів не треба мобілізовувати. Я казав про те, що якщо людина блогер дійсно допомагає, показує це, це на прикладі Лебіги (блогер Міша Лебіга, 712 тисяч підписників в Instagram. – Ред.), то його мобілізовувати в цьому випадку не потрібно. Тому що він робить набагато більше ніж інші люди. Це перекрутили, мовляв, я сказав про всіх блогерів, і про себе також. Хоча я цього не казав”.

Фешак висловив свою думку, що блогери, які піддаються мобілізації, складають 0.5% від загальної кількості чоловіків. Волошин зауважив, що далеко не всі інфлюєнсери висвітлюють війну чи організовують/підтримують збори на потреби ЗСУ. Але більшість блогерів в його оточені – свідомі громадяни України.

Щодо хейту в соцмережах, особливо на тему мобілізації, то колишній чоловік Трінчер наголосив – він на нього не звертає увагу.

“Я не реагую, бо це вже якийсь, мені здається, мем. Люди це пишуть не тому що дійсно так вважають, а тому що це так вже прийнято. Просто притравлювати публічних особистостей”.

Фешак зауважив, що таким чином, люди намагаються зняти з себе відповідальність. Цю точку зору Олександр підтримав. За що обидва отримали відповідні коментарі під інтерв’ю.

  • Тобто люди хочуть зняти з себе відповідальність? Ця країна наша і для вас теж. Чи створені для косяка та чарки? А моя мама народила для окопу?
  • Навіщо, ну навіщо тягнути таких людей в медіапростір, брати у них інтерв’ю і популяризувати? Воротить від нього, і шкода, що у нас лідери думок отакі.
  • Ведучий неадекватно поводився. Зводив все до одного.

Як твій стан здоров’я зараз?

“На 99% краще, ніж було. Думаю, що від того розладу залишився 1%, який іноді мене може турбувати. Але я знаю як з ним справлятися”.

За словами Олександра, він не одразу знайшов того самого психотерапевта, який зміг йому допомогти. Це був вже сьомий фахівець, з іншими лікування не склалося.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *