Як вони потім виправдовуватимуться перед українцями: у зіркових зрадників – загострення

Перед так званими президентськими виборами у рф, які чимало урядів світу не визнали, артисти українського походження почали активно проявляти свою колаборантську позицію. Виявилось, що в багатьох з них вже є російське громадянство. Деякі, як, наприклад, Таїсія Повалій та репер Джиган показали свої червоні паспорти на камеру. Колишня нардепка пішла ще далі – дала інтерв’ю на федеральному телеканалі.

В інтерв’ю пропагандисту Борису Корчевнікову новоспечена громадянка рф зізналась, зокрема, що чекала, коли почнуть діяти Мінські домовленості. А так звану “сво” (спеціальною воєнною операцію в росії називають повномасштабне вторгнення 2022 року) і взагалі прозвала своїм порятунком. 24 лютого вона опинилась в Москві.

Зрадниця Таїсія Повалій з російським паспортом

Зрадниця Таїсія Повалій з російським паспортом

“Неймовірно, Боже провидіння. Ми з сином приїхали на зйомку шоу з сумочкою і я в шубі, зима, все. Але для мене це було як порятунок. Ця ситуація з “сво”, я зрозуміла, що мене рятують, в мене є шанс на життя. У мене виросли крила. Можливо багато людей думають, що я занадто весела, а тому, що я радію, що жива”, – промовила Повалій.

З кремлівської методички вона негативно описала дії колишнього президента України Петра Порошенка та нинішнього, Володимира Зеленського. Колаборантка зазначила, що виступала проти змін в країні та бачила “східний вектор”.

“Їх усіх (народ України. – ред.) обдурили обіцянками, тим, чого вони не збирались давати. Це обдурені люди, і деяких з них мені навіть шкода. Але прозріння то прийде. І воно буде дуже важким”, – промовила зрадниця.

Слід зазначити, що серед колаборантів, які після 24 лютого залишились працювати в росії, Повалій найактивніше брала участь в пропагандистській діяльності. Вона виступала в багатьох регіонах на фабриках та заводах. Також поставила перед фактом свою матір, аби та вже під час повномасштабної війни переїхала з Києва до Москви.

Вкрала у Бадоєва 30 тисяч доларів

Інша зрадниця, Ганна Дзюба, більш відома як Anna Asti навпаки, 24 лютого опинилась в столиці України. Разом зі своїм чоловіком, російським бізнесменом Станиславом Юркіним, приїхала домовлятися з режисером Аланом Бадоєвим щодо зйомок нового кліпу. Йому, до речі, вона так і не повернула 30 тисяч доларів. Якимось чином їм вдалось повернутися до рф і одразу Дзюба дала давати комерційні концерти та записувати дует з путіністом Філіпом Кіркоровим. Інші ж українські артисти, наприклад, та сама Ані Лорак перший рік повномасштабної війни тривалий час не виступали на території росії. Та й за кордоном концертів було не так багато.

Після теракту в московському “Крокусі”, уродженка Черкас Anna Asti висловила співчуття та через свій благодійний фонд направила мільйон рублів (майже 11 тисяч доларів) на потреби постраждалим. Про що публічно прозвітувала. Зазначимо, що за весь час повномасштабної війни новоспечена громадянка рф не висловила ані слова підтримки українцям, вже не кажучи про якісь донати.

Чек росіянам від Ганни Дзюби

Чек росіянам від Ганни Дзюби

До речі, свої співчуття щодо теракту опублікували чимало українських знаменитостей, які обрали росію. Серед них була й колишня учасниця гурту “ВІА Гра” Ганна Сєдокова і співачка Ані Лорак. Остання так і взагалі в вересні минулого року на цьому концертному майданчику святкувала своє 45-річчя, що стало її першим великим шоу у рф після 24 лютого. Також на квітень цього року в Кароліни Куєк (справжнє ім’я Лорак) був запланований концерт в “Крокусі”, співвласником якого є співак Емін. З ним колаборантка дружить та записувала музичні дуети.

В перший день так званих президентських виборів у рф з’явилась інформація, що і Ані Лорак подала документи на російське громадянство. Її кум та друг, активний путініст Філіп Кіркоров порадив Кароліні якомога швидше змінити паспорт, аби й далі працювати у рф без дорікань з боку влади. Цьому побічно посприяв голова федерального проєкту боротьби з корупцією Віталій Бородін, який запропонував держдумі позбавити заробітку артистів, які не мають російського громадянства та відкрито не підтримують війну.

“Кіркоров бачився в одному з московських ресторанів з Кароліною, де попередив її, що Бородін ініціює звернення в Кремль стосовно “неоднозначних” артистів, і там підтримають це прохання, підписавши закон. Лорак зараз хоче врятувати свою дупу та можливість заробляти”, – написали в ЗМІ.

Ані Лорак та Філіп Кіркоров

Ані Лорак та Філіп Кіркоров

Також російське громадянство отримала колишня ведуча тревел-шоу “Орел і решка” Регіна Тодоренко. 33-річна одеситка переїхала до Москви наприкінці 2010-х та вийшла заміж за ексучасника гурту SMASH Влада Топалова. Вони виховують двох дітей. Регіна мовчить про війну, але працює на федеральних телеканалах в компанії пропагандистів Валерії та Філіпа Кіркорова. Водночас її батьки та родина продовжують жити в Одесі, яку чи не щодня обстрілюють окупанти.

Скоріш за все цієї весни стануть відомі нові імена новоспечених зіркових власників російського громадянства. Повномасштабна війна триває вже третій рік і з громадянською позицією більшість відомих українців у рф вже визначились. Бо якщо вони заробляють рублі – значить служать Кремлю, сплачують податки, які йдуть, зокрема, й на військову промисловість країни-терориста.

Тодоренко (ліворуч) з путіністами Валерією та Кіркоровим

Тодоренко (праворуч) з путіністами Валерією та Кіркоровим

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *