Це був шок: брат принцеси Діани порівняв загибель сестри зі зникненням Кейт Міддлтон

Дружина спадкоємця престолу планує повернутися до публічної діяльності не раніше квітня. Молодшого брата покійної Діани Спенсер здивувала така довга відсутність принцеси Уельської. «Я дійсно турбуюся про те, що трапилося, і чому нам не говорять правду», – зазначив Чарльз Спенсер.

59-річний граф нагадав про ту підвищену увагу, яка прикута до членів британської монархії. При цьому, за його словами, Кейт Міддлтон перебуває у більш виграшній ситуації, ніж його покійна сестра. Дружину принца Вільяма захищають від небажаного втручання, тоді як Діана Спенсер загинула в автокатастрофі в Парижі в 1997 році, коли автомобіль 36-річної принцеси переслідували папараці.

Чарльз Спенсер

Чарльз Спенсер

«Я думаю, раніше це було небезпечніше. Якщо озирнутися на 97-й рік і смерть Діани, я думаю, обставини її смерті були настільки шокувальними, що це змусило індустрію, що підтримує папараці, ретельно розглянути те, що вони роблять. Не тому, що у них були високі моральні судження, а тому, що це справді було неприйнятним», – повідомив в ефірі BBC Чарльз.

Діана Спенсер

Діана Спенсер

Раніше ведучий нічного ток-шоу Джон Олівер похмуро пожартував, що Кейт Міддлтон, можливо, померла, і Кенсінгтонський палац намагається це приховати. Репортер BBC Лаура Куенссберг у розмові з графом Спенсером також порівняла нинішній рівень «онлайн-змов» навколо Кейт Міддлтон із рівнем втручання преси у зв’язку зі смертю принцеси Діани.

Кейт Міддлтон

Кейт Міддлтон

Принц Гаррі емоційно висловився про смерть принцеси Діани в документальному серіалі Гаррі та Меган на Netflix.

«Мою маму переслідували протягом усього її життя з моїм батьком, але після того, як вони розлучилися, переслідування вийшло на новий рівень. Я багато чого бачив, багато чого пережив. Я дещо дізнався про той біль і страждання жінок, які виходять заміж за членів монархії. Я пам’ятаю, як думав: “Як я можу колись знайти когось, хто готовий і здатний витримати весь вантаж, пов’язаний із перебуванням зі мною?”» – заявив молодший син покійної леді Ді.

Принц Гаррі

Принц Гаррі

Кейт Міддлтон зникла з поля зору наприкінці грудня 2023 року. У січні 2024-го їй зробили операцію на черевній порожнині. Переживання за здоров’я принцеси Уельської посилилися після того, як палац у День матері випустив її фальшиве фото з дітьми. За однією з версій «справи про зниклу принцесу», відсутність Кейт пов’язана зі зрадами принца Вільяма. І хоча нещодавно Кейт та Вільям здійснили перший спільний вихід після госпіталізації принцеси, ясності та розуміння ситуації це не додало.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *