Без принцеси свято буде сумним: Кейт Міддлтон з’явиться на людях у знаковий для Чарльза III день

Про те, що найскладніший етап лікування Кейт Міддлтон позаду, нещодавно розповіло джерело з близького оточення принцеси. А нещодавно його слова підтвердили інсайдери з палацу – найближчим часом Кейт навіть планує нарешті повернутися до своїх королівських обов’язків. Як повідомляє Daily Mail, Кейт, яка є полковником ірландської гвардії, пропустить цього року військовий огляд – від імені принцеси його прийме генерал Джеймс Бакнолл. А ось 14 червня 2024 року з великою ймовірністю все ж таки з’явиться на публіці – на балконі Букінгемського палацу під час параду Trooping the Colour.

«Кейт розглядає можливість виходу на відомий балкон 14 червня. Але це станеться за умови, що вона почуватиметься досить добре», – наводить видання слова свого джерела.

Кейт сумує за королівськими обов'язками. Фото: Getty Images

Кейт сумує за королівськими обов’язками. Фото: Getty Images

Остання офіційна поява Кейт Міддлтон на публіці була минулого Різдва. Тоді вона разом із членами британської королівської родини вирушила до Сандрінгему на службу до церкви Святої Марії Магдалини. У січні 2024 року принцеса перенесла серйозну операцію на черевній порожнині. Через два місяці Кейт виступила з офіційною заявою, в якій повідомила, що післяопераційні аналізи показали наявність раку та що її медична бригада порадила їй пройти курс профілактичної хімієтерапії. Лікування вона почала наприкінці лютого.

Остання поява Кейт Міддлтон на публіці. Фото: Getty Images

Остання поява Кейт Міддлтон на публіці. Фото: Getty Images

«Ми сподіваємося, що ви зрозумієте, що нам, як сім’ї, зараз потрібно небагато часу, простору та усамітнення, поки я завершую лікування. Моя робота завжди приносила мені глибоке почуття радості, і я з нетерпінням чекаю повернення, коли зможу, але зараз я маю зосередитися на повному одужанні», – сказала Кетрін в особистому відеозверненні, опублікованому в березні.

Відеозвернення принцеси. Фото: Getty Images

Відеозвернення принцеси. Фото: Getty Images

Що таке Trooping the Colour

Щорічний захід Trooping the Colour вже понад 260 років відзначає офіційний день народження короля чи королеви. У церемонії беруть участь сотні коней та солдатів, які виконують складні стройові маневри під військову музику. На показ з’їжджаються понад 1400 солдатів, 200 коней та 400 музикантів.

Члени королівської сім’ї проїжджають від Букінгемського палацу алеєю до параду кінної гвардії у процесії – верхи або в екіпажах. Потім вони дивляться військовий парад, перш ніж приєднатися до процесії, що рухається назад до Букінгемського палацу. Після параду члени королівської родини збираються на балконі палацу для маршу та прольоту королівських ВПС.

Trooping the Colour-2023. Проліт королівських ВПС. Фото: Getty Images

Trooping the Colour-2023. Проліт королівських ВПС. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *