Анджеліна Джолі з дочкою Вів’єн з’явилася на публіці після знакової перемоги над Бредом Піттом

Анджеліна Джолі все частіше виходить у світ з 15-річною дочкою Вів’єн, яка планує будувати кар’єру в театральному мистецтві, а саме – в менеджменті. Так, нещодавно вони завітали до прем’єри імерсивного мюзиклу. Спродюсувала нову музичну виставу за мотивами однойменної картини 2005 року «Божевілля Ріфера» акторка Крістен Белл, а режисером і хореографом виступив володар престижних нагород Спенсер Ліфф. Цей вихід у світ став першим після того, як дочки Джолі та Пітта Вів’єн та Шайло відмовилися від прізвища батька.

Мама і донька пройшлися килимовою доріжкою серед інших зіркових гостей і позували фотографам як удвох, так і разом із Крістен Белл, яка відома широкому глядачеві за проєктами «У кращому світі» та «Вероніка Марс». Анджеліна відвідала захід в елегантному чорному костюмі у поєднанні з білою футболкою з принтом, що імітує краватку, та масивних сонцезахисних окулярах. Вів’єн же приміряла чорний костюм зі штанів та жилетки з блакитною сорочкою, а на ноги одягла класичні кеди Converse.

Анджеліна Джолі, Вів'єн, Крістен Белл. Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі, Вів’єн, Крістен Белл. Фото: Getty Images

Крістен Белл вибрала для такої події чорну сукню на тонких бретельках з відкритою спиною. Заради образу total black вона відмовилася від бюстьє. Ансамбль доповнили босоніжки на шпильці. Актриса, телеведуча та продюсер позувала на доріжці готелю Whitley, розташованого на знаменитому Голлівудському бульварі, у компанії володарки премії «Оскар» та її дочки.

Анджеліна мала тріумфальний вигляд – вона посміхалася, обіймаючи Вів’єн. Це відразу пов’язали з її перемогами над Бредом Піттом. Крім Шайло, яке вирішило офіційно відмовитися від прізвища батька, на аналогічний крок раніше зважилася і Вів’єн. На афіші нещодавньої постановки, над якою дівчинка працювала разом із зірковою мамою, вона вказана як Вів’єн Джолі.

Анджеліна Джолі: тріумфальний вихід. Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі: тріумфальний вихід. Фото: Getty Images

У колишнього подружжя шестеро дітей – 22-річний Меддокс, 20-річний Пакс, 19-річна Захара, 18-річна Шайло і 15-річні двійнята Вів’єн і Нокс. Примітно, що троє старших дітей, яких пара усиновила у різні роки, також відмовилися від приставки «Пітт».

Анджеліна Джолі із дочкою Захарою. Фото: Getty Images

Анджеліна Джолі із дочкою Захарою. Фото: Getty Images

На голлівудській прем’єрі мюзиклу з’явилися Крістіан Кемпбелл, Алан Каммінг, Нів Кемпбелл, Лейк Белл, Клер Грант та інші зірки.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *