Більше половини суми – кросівки Balenciaga: Дурнєв розповів блогеру, скільки коштує його лук

Вартість повсякденного образу блогера Олексія Дурнєва складає сім мінімальних зарплат в Україні (розмір мінімальної зарплати складає 8 тисяч гривень – ред.). Зокрема на зйомку шоу 20:23 Жені Яновича він одягнув спортивний светр, джинси й кросівки, які в сумі коштують понад 56 тисяч гривень.

Про це розповів блогер Ніколас Карма. Перед зйомкою шоу з Яновичем він запитав у Дурнєва, в скільки йому обійшовся його образ.

Світшот з надписом “Кохать”, який одягнув Дурнєв, він купив десь за 1500 гривень. Джинси від Acne Studios коштували 450 євро (19 799 грн). Доповнив свій образ блогер кросівками від Balenciaga з підсвіткою, які обійшлися в 800 євро (35 198 грн). В сумі лук Дурнєва коштує 56 497 грн. 

Щодо питання про хейт, Дурнєв розповів, що негативні коментарі не сприймає за щось серйозне. Він просто не звертає на це уваги і не читає їх. Він вважає, що завжди будуть люди, які будуть шукати щось, за що можна критикувати, тому найкраще ігнорувати такі коментарі.

Скільки коштує лук Джамали

Джамала, українська співачка та переможниця Євробачення-2016, теж розповідала Ніколасу Кармі про вартість свого образу. Вона підтримує українських брендів як у масовому, так і у люксовому сегментах ринку. Це включає бренди, такі як Frolov та Litkovska, які, за її словами, повинні бути дорожчими через їх вітчизняне походження.

Джамала також розповіла, що не носить речі від Gucci, називаючи себе “типу хіпстером”.

Джамала була в такому образі (в сумі понад 12 тисяч гривень).

  • Кросівки Steve Madden за 100 доларів (понад 4000 гривень)
  • Біла сорочка від бренду Cooch за 2000 гривень.
  • Чорна сукня від бренду Coosh також за 2000 гривень.
  • Парфуми від Mancera за 100 доларів.

Раніше повідомлялося, що Астаф’єва поставила на місце блогера Беспалова та заблокувала його в Instagram за плітки про своє весілля. Також “Інформатор” писав, що ведуча Танців з зірками народила хлопчика.

 

 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *