Що насправді пов’язує Наталі Портман і актора, який молодший за неї на 14 років

Голлівудські зірки провели розслаблений вечір в елітному барі at Bar 69 у лондонському Іслінгтоні. Наталі обрала повсякденний образ – білу базову футболку вона поєднувала з блакитними джинсами з високою талією та білими кросівками. Зірка зробила непомітний денний макіяж і залишила кучеряве волосся розпущеним. Пол мав відповідний вигляд – у білій футболці, чорних широких штанах з ременем та чорних кросівках.

Актори пропустили по келиху в барі, після чого вийшли на свіже повітря. Було помітно, що вони почуваються розкуто у суспільстві одне одного. Мескаль жваво розповідав супутниці смішні історії, а Портман навіть не намагалася стримувати сміх.

Не намагалася стримувати сміх

Не намагалася стримувати сміх

Після опублікованих у Мережі знімків папараці поповзли чутки про роман між зірками. Проте акторка з ізраїльським корінням спростувала це. Вона запевнила, що відносини між ними мають виключно платонічний характер, вони підтримують дружнє спілкування з того часу, як у 2023 році взяли одне в одного інтерв’ю для Variety. Пол тоді назвав Наталі блискучою актрисою.

«Якби я з театральної школи знав, що розмовлятиму з тобою, я б ущипнув себе багато разів!» – повідомив ірландський актор.

Пол Мескаль. Фото: Getty Images

Пол Мескаль. Фото: Getty Images

Мескаль також похвалив гру співрозмовниці у фільмі «Май, грудень», в якому Наталі мала пристрасну сексуальну сцену з 33-річним партнером Чарльзом Мелтоном. У відповідь Портман відзначила блискучу роботу Пола у стрічці «Усі ми незнайомці».

У березні 2024 року володарка премії «Оскар» завершила розлучення з фотографом Бенджаміном Мільп’є, поклавши край 12-річному шлюбу. У колишнього подружжя є двоє спільних дітей – 12-річний Алеф та 7-річна Амалія. Актриса подала на розлучення у липні 2023 року, через місяць після того, як французький журнал Voici написав, що Бенджамін зрадив зірковій обраниці з 25-річною екоактивісткою Каміль Етьєн.

Каміль Етьєн. Фото: Getty Images

Каміль Етьєн. Фото: Getty Images

Під натиском громадськості Мільп’є визнав, що він мав коротку інтрижку з дівчиною, але, за його словами, захоплення швидко закінчилося. Фотограф заявив, що зробив величезну помилку і намагався вимолити вибачення у дружини. Наталі спочатку хотіла зберегти шлюб, але пізніше зрозуміла, що не зможе пробачити зраду.

Наталі Портман та Бенджамін Мільп'є. Фото: Getty Images

Наталі Портман та Бенджамін Мільп’є. Фото: Getty Images

У Пола був роман зі співачкою Фібі Бріджерс, ірландському мачо також приписували зв’язки з американською актрисою Айо Едебірі та британською зіркою Флоренс П’ю. Наразі вважається, що Мескаль вільний для стосунків.

Флоренс П'ю. Фото: Getty Images

Флоренс П’ю. Фото: Getty Images

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *