Акторка “Кварталу 95” Олена Кравець розкрила сімейний секрет щодо свого сина

Акторка студії “Квартал 95” Олена Кравець поділилась одним з правил, яким керуюються в її родині. За словами артистки, вона дозволяє плакати своєму семирічному сину Івану. Також зірка заборонила старшому поколінню в її сімʼї соромити хлопця за те, як він виявляє свої почуття.

Кравець наголосила, що здатність плакати допомагає людям справлятися з болем. І це особливо важливо давати волю своїм почуттям під час складних життєвих випробувань, як-от повномасштабна війна. Про це акторка розповіла в коментарі виданню “Новини.Live” під час форуму Impact Force в Києві.

“В мене є внутрішні правила в родині. Всім можна плакати, всім. Я ніколи не скажу своєму сину: “Чого ти розрвівся, ти чоловік”. Я забороняю це казати всім бабусям і всім, хто з моїми дітьми. Всім можна плакати, це наша біологічна особливість, здатність. Вона нам дана для того, щоб позбуватися болю, щоб прийти до когось, хто тебе пригріє”, – пояснила Кравець.

Артистка також висловила думку, що вміння визнавати свою вразливість це прояв великої мужності. Оскільки емпатія, любов та розуміння базуються на цій здатності. А вразливість – це вміння бути тим, ким ти є насправді, зазначила Кравець.

“Тому я не соромлюсь взагалі нічиїх сліз і завжди за те, щоб висловлювати, щоб бути живим”, – додала зірка.

Зазначимо, що Олена Кравець з 2002 року заміжня за колегою по “Кварталу 95” Сергієм Кравцем. У пари є троє дітей – доньки Марія та Катерина і син Іван.

Син Олени Кравець Іван

Син Олени Кравець Іван

Психічне здоровʼя під час війни

Раніше Інформатор пояснив, як знайти хорошого психолога. Ця потреба дійсно є у багатьох українців, адже повномасштабна війна загострила всі відчуття. І навіть ті, хто вважав себе стресостійким визнають, що існувати під постійними обстрілами та загрозою загибелі досить важко з психологічної точки зору.

У січні в національній службі здоров’я України пояснили, що депресія – це не про нудьгу, лінь чи прояв слабкості, а серйозну недугу, на яку може захворіти кожна людина. І лікуватися самотужки в цьому випадку не можна. У службі пояснили, що звертатися по допомогу можна навіть до сімейного лікаря, а не профільного фахівця. Але нехтувати симптомами хвороби не можна.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *