Жерар Піке пішов від Шакіри до Лебіги: відомий український блогер розсмішив світлиною в Instagram

Відомий український блогер Михайло Лебіга зробив фото з футболістом Жераром Піке, який відомий зрадою у шлюбі з Шакірою. Фото стало мемним та вже викликало хвилю жартів в інстаграмі. Українця звинувачують у “зраді” Наді Дорофєєвій та наголошують на походеньках іспанської зірки.

Так, Лебіга 26 травня на власній сторінці в інстаграмі виклав кадр, на якому позує сидячи майже на руках легендарного футболіста. У Лебіги – незворушне обличчя, в той час, як Жерар з цього сміється.

“Мам дивись, я на руках в Жерара Піке) Прікол?))”, – підписав світлину відомий блогер.

      Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Міша Лебіга (@misha_lebiga)

Подібна поза “на руках” стала мемом Лебіги. До цього блогер так само фотографувався з українською співачкою Надею Дорофєєвою. Вони навіть записали спільний трек “А я все плакала” та випустили кліп до нього.

Лебіга та Дорофєєва

Лебіга та Дорофєєва

Світлина Лебіги з Жераром викликала у коментарях хвилю жартів. Підписники згадали й про те, як футболіст, перебуваючи у шлюбі з Шакірою, зрадив її, а також й про “стосунки” Дорофєєвої та блогера:

  • “А Надя плакала, плакала, душу рвала… Думаєш, це прикольно?”;
  • “Так ось до кого він від Шакіри пішов…”;
  • “Десь плаче одна Надя Дорофєєва”;
  • “Колишній Наді на руках у колишнього Шакіри”;
  • “Зрадив Шакірі і тобі зрадить”;
  • “Щось ти потихеньку починаєш по руках йти, припиняй”;
  • “Виходить, проміняв Надю, на якогось тіпа”;
  • “Чекаю фіт Наді з Шакірою, де вони розмажуть зрадливих колишніх”.

До слова, Михайло Лебіга став капітаном медіазбірної UA Steel, яка бере участь медіалізі Kings World Cup. Змагання організовує саме колишній іспанський футболіст Жерар Піке, який завершив кар’єру ще у 2022 році.

Хто такий Михайло Лебіга та чим відомий

Михайло Лебіга – український блогер, стример. Отримав популярність в ЗМІ, перш за все завдяки його рекордним зборам на потреби ЗСУ, ГУР, та інших підрозділів на платформі Twitch. Так, зокрема, в липні 2023 року Лебіга всього за одну ніч зібрав рекордні 8,35 млн гривень за 8-годинний стрим. Первинною метою було зібрати 2 658 000 грн, але за підсумками зборів сума втричі перевищила ціль. Лише за першу годину вдалося зібрати понад 3 млн.

А після стриму зі старими дебатами Ющенка та Януковича, глядачі почали жартома називати блогера кандидатом від народу та поширювати відповідні меми, де Лебігу називають кандидатом в президенти Лебіговичем (прізвище, яке є поєднанням слів Лебіга та Янукович). 3 вересня 2023 року Лебіга провів збір на армію для фонду “Повернись живим” під виглядом “виборів” У восьми містах України були облаштовані спеціальні “дільниці”, де кожен охочий міг “проголосувати” віддавши сто гривень для ЗСУ. 4 вересня були оголошені результати: онлайн вдалося зібрати 20 199 531 грн, а на дільницях – 397 504 грн.

Нагадаємо, на відомого блогера Ніколаса Карму напали у центрі Львова. А блогерка Раміна Есхакзай розкрила свої таємниці.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *