Гіпермаркет Fozzy в Одесі знищено вщент, працювати він більше не буде

Гіпермаркет Fozzy в Одесі знищено вщент, працювати він більше не буде

Фото: REUTERS

Внаслідок атаки Росії гіпермаркет Fozzy в Одесі знищено вщент, працювати він більше не буде. Про це повідомили в Fozzy Group та в FOZZY Cash & Carry.

– Через ворожу ракету було вщент знищено гіпермаркет FOZZY Cash&Carry. Магазин, який понад 20 років дарував одеситам смачні та якісні продукти… В одеському FOZZY згоріло все – будівля, обладнання, товар. Звісно, магазин не працює, — повідомили в торгово-промисловій групі компаній Fozzy Group.

За даними Fozzy Group, мова йде про сотні мільйонів гривень завданої шкоди. 270 співробітникам одеського гіпермаркету запропонують роботу в інших бізнесах групи FozzyGroup і роботу з переїздом в інші міста, в яких є гіпермаркети FOZZY.

У Fozzy Group підтвердили те, що постраждали три співробітники гіпермаркету Fozzy в Одесі. Вони знаходяться в лікарні. 

– Найважливіше — наших людей — ми не втратили. Три колеги, які постраждали у нічному обстрілі, знаходяться в лікарні. Ми на зв’язку з ними та їхніми родинами. Сподіваємося, що наші думки і дії допоможуть їм якнайшвидше одужати, — розповіли в компанії.

Як зазначає Forbes, на початку війни у Fozzy Group працювало 736 продуктових магазинів. Після місяця активних бойових дій діяльність зберегли 436 магазинів. 59 торгових об’єктів були частково або повністю зруйновані, ще 40 об’єктів знаходилися в зоні бойових дій. На складі замороженої продукції під Броварами ракетою знищено 10 000 палет товару на 560 млн грн. Склад зруйновано, а центральне виробництво у Ворзелі було повністю розграбоване. Загальні втрати Fozzy Group оцінювала у 2,4 млрд грн.

Fozzy Group – один із найбільших українських ритейлерів. До компанії входять супермаркети “Сільпо”, гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини “Фора”, аптеки “Біла ромашка”.

У ніч на понеділок, 14 серпня, Росія тричі атакувала Одесу — запустила дві хвилі ударних дронів загальною кількістю 15 штук та вісім ракет морського базування типу “Калібр”. Внаслідок падіння уламків та вибухової хвилі постраждало понад 200 будинків, серед них сім закладів освіти, памʼятник архітектури та чотири медичні установи.

Фото: REUTERS

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *