Українська збірна U-19 розгромила Азербайджан і вийшла на молодіжне Євро-2025

Фото: president.gov.ua

Українська молодіжна збірна з футболу U-19 розгромно обіграла команду з Азербайджану з рахунком 3:0 та вийшла Євро-2025. Для виходу на молодіжний чемпіонат Європи з футболу українцям було достатньо нічиї, повідомляє Українська асоціація футболу.

Українська збірна забила два голи у ворота суперника ще у першому таймі. На 25-й хвилині рахунок відкрив Олександр Яцик, а під кінець першого тайму гол забив Олег Очеретька. На початку другого тайму Україна U21 зробила рахунок 3:0. Четвертий м’яч у ворота Азербайджану не зарахували, гол Ігоря Краснопіра скасували через порушення правил.

Українська збірна у відборі на чемпіонат Європи провела шість матчів, і в усіх перемогла. Завдяки перемозі Україна U21 повернула собі перше місце у групі F. Наступні матчі відбору Україна проведе у вересні 2024 року проти Сербії та Північної Ірландії. Основна частина кваліфікації закінчиться у жовтні.

  • У вівторок, 26 березня, збірна України зіграє вирішальний матч зі збірною Ісландією за вихід на Чемпіонат Європи з футболу – 2024. Номінально домашній поєдинок українці проведуть у польському Вроцлаві.
  • 20 березня молодший син Андрія Шевченка дебютував у складі збірної U19. Українці тоді обіграли Північну Македонію

     

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *