Богдан Яременко Третьяковій про її законопроєкт: ” Галь, відкликай оту х…ю”

Фото: facebook.com/profile.php?id=100002660029319

Колега по фракції народної депутатки Галини Третьякової Богдан Яременко у коментарі під її дописом у Facebook щодо законопроєкту про привласнення державних функцій порадив його відкликати.

Після хвилі критики щодо законопроєкту про кримінальну відповідальність за привласнення державних функцій на міжнародних заходах, який народні депутатки Мар’яна Безугла та Галина Третьякова зареєстрували у Верховній Раді, Третьякова вирішила пояснити, хто виступає від імені держави. Вона у Facebook процитувала ст. 102 Конституції України. У ній йдеться, що “Президент України є главою держави і виступає від її імені”.

На що її колега Богдан  Яременко зауважив, що не лише президент може виступати від імені держави.

– Галя, так ви ж пропонуєте карати не за посягання на конституційні функції президента чи інших посадових осіб (бо не лише президент може виступати від імені держави). Ви ж пропонуєте карати за “представлення України на міжнародних заходах”. Олімпіада – міжнародний захід. Виставки, симпозіуми – міжнародні заходи. Міжнародні організації (які створені урядами) також проводять заходи, куди запрошують “представляти свої країни” кого завгодно. При цьому ви навіть не визначаєте, що у “привласнювачів” має бути злочинний умисел. Ви не пояснюєте, що має бути шкода суспільним чи державним інтересам, і в чому саме? Галь, я тебе поважаю. Відкликай оту х…ю”, – емоційно написав Яременко у коментарі.

  • 20 березня народні депутатки Мар’яна Безугла та Галина Третьякова зареєстрували у Верховній Раді законопроєкт про кримінальну відповідальність за привласнення державних функцій на міжнародних заходах. Вони запропонували максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі з конфіскацією у разі скоєння “злочину” в умовах воєнного стану. Після хвилі критики його вирішили не виносити на голосування.
  • До парламенту внесли законопроєкт про мобілізацію ув’язнених. Автори законопроєкту – чотири народні депутати, переважно від “Слуги народу”.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *