Піарника ФК «Шахтар» підозрюють у колабораціонізмі через гру у команді т.зв. «ДНР» – ЗМІ

Журналісти «Еспресо» викрили колаборанта, який грав за т. зв. «ДНР», а потім, сховався в ФК «Шахтар» вже в Україні. Згідно з розслідуванням телеканалу, Олег Барков нібито грав за команду  «Арсенал» тоді вже окупованої Макіївки – в республіканському чемпіонаті першості т.зв. «донецької республіки». Барков старанно замітав сліди, проте в мережі сплили фото, де він, в формі «днрівського» легіонера грає в офіційному «республіканському» чемпіонаті в 2016 році. І все це – під час війни.

Зараз Олег Барков посідає керівну посаду в ФК «Шахтар», і, як стверджують автори відео, регулярно погрожує  журналістам та екс-колегам. Він має прямий вплив на розподіл перепусток на змагання свого клубу і влаштовує «покарання» тим, хто йому не подобається. 

Так неодноразово відбувалося з офіційним виданням клубу «Динамо», якому Барков мстився за звільнення.

Як сказано у розслідуванні, Барков зі скандалом пішов з посади прес-аташе ФК «Олімпік”, який в офіційній заяві повідомив: «Олег Барков не має ніякого відношення до “Олімпіка” і, судячи з усього, до спортивної журналістики в цілому». 

Сьогодні ексгравець Барков через друзів у спортивній журналістиці, намагається замʼяти факти колабораціонізму. Він напряму погрожує телеканалам та журналістам помстою та «наслідками», натякаючи на впливовість свого нового клубу ФК «Шахтар». Як сталося, що туди потрапив легіонер днрівського чемпіонату – цікава футбольна загадка, яку ще доведеться розгадати.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *