На фронті загинув віцепрезидент Федерації шахів України

Фото: facebook.com/artem.sachuk

На фронті загинув віцепрезидент Федерації шахів України Артем Сачук, який пішов на війну добровольцем. Про смерть  Сачука 26 листопада повідомили у фейсбуці федерації.

– На визвольній війні проти російських окупантів загинув український воїн-доброволець Артем Сачук – відомий шаховий діяч, кандидат у майстри спорту, віцепрезидент Федерації шахів України, організатор багатьох всеукраїнських та міжнародних змагань, — йдеться у повідомленні. 

Про смерть Сачука також повідомив народний депутат, перший заступник голови комітету Верховної Ради  з питань молоді і спорту Жан Беленюк.

– Чергова важка втрата для спортивної родини. Загинув лейтенант, віцепрезидент Федерації шахів України Артем Сачук. Знав Артема особисто, він завжди хвилювався за розвиток українського спорту, ще нещодавно був учасником засідань робочої групи щодо ефективності бойкоту, засідання комітету, — написав він у своєму телеграм-каналі.

Артем Сачук народився у 1984 році в Магаданській області. Коли йому було шість років, родина приїхала до Житомира. Після початку повномасштабного вторгнення Росії Сачук пішов добровольцем у ЗСУ, а його дружина з дітьми поїхали за кордон.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *