Еліна Світоліна заявила про перерву у виступах

Еліна Світоліна заявила про перерву у виступах

Фото: facebook.com/elinasvitolinaofficial

Перша ракетка України Еліна Світоліна заявила про перерву у виступах. Таке рішення вона ухвалила після того, як у неділю, 3 вересня, поступилася третій ракетці світу в 1/16 фіналу US Open-2023. Про це пише Суспильне. Спорт.

– Відчуваю, що моя гра покращується. Добре почуваюся на корті. Звісно, ​​іноді бувають важкі дні. Сьогодні я грала з третьою ракеткою світу – це нелегко. Але я можу конкурувати з топ-тенісистками, зіграла добрі матчі, – заявила Світоліна під час прес-конференції. – Я задоволена своїм рівнем, втім поки хочу взяти перерву, щоб фізично відновитися і повернутися до виступів… Не знаю точно, скільки часу. Подивимося, що запропонують лікарі. Я поговорю з командою, подивимось, що маю далі. Я хочу взяти час на відновлення. Давно не бачила доньку, тож чекаю на повернення додому, – додала спортсменка.

3 вересня Світолінани змогла вийти до 1/8 фіналу US Open-2023. Українка зазнала поразки під час гри з третьою ракеткою світу Джесікою Пегулою.

Сезон-2023 став для українки першим після народження дочки. Світоліна повернулася на корти в березні, повторила особисті рекорди на Ролан Гаррос та Вімблдоні, завоювала перший за два роки титул і повернулася до топ-30 найкращих тенісисток світу. Спортсменка зізналася, що на початку сезону її метою було повернутися до топ-30 тенісисток. В даний час Світоліна знаходиться на 25-му рядку світового рейтингу. У березні перед своїм поверненням до тенісу українка не проходила у топ-100.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *