Ексгравець Полісся подарував квіти арбітрині, яку штовхнув у спину під час матчу

Ексгравець «Полісся» подарував квіти арбітрині, яку штовхнув у спину під час матчу

Фото: facebook.com/metalist1925kh

Ексгравець житомирського «Полісся» Вадим Червак подарував квіти арбітрині Софії Причині, яку штовхнув у спину у квітні під час матчу із запорізьким “Металургом”. Про це повідомив харківський клуб “Металіст 1925”, в який перейшов Червак.

– Перед сьогоднішнью грою проти “Вереса” вже гравець “Металіста 1925” Вадим Червак зустрівся з арбітринею Софією Причиною, приніс їй особисто вибачення за свій вчинок у квітні та подарував рефері квіти, — йдеться на сайті та у соціальних мережах футбольного клубу.

У ФК “Металіст 1925” заявили, що тепер очікують на закінчення піврічної дискваліфікації гравця. Контракт з 24-річним Вадимом Черваком підписали до липня 2025 року.

25-річна рефері зі Львову Софія Причина написала у своєму інстаграмі, що на інциденті можна ставити крапку.

– Помилятись можуть всі… Визнати помилку — одиниці. Думаю, на цьому можна ставити крапку, — заявила вона.

9 квітня Вадим Червак штовхнув арбітра Софію Причину в спину наприкінці матчу Першої ліги між «Поліссям» та “Металургом”. Гравцю не сподобалося, що Причина не призначила пенальті через падіння футболіста у штрафному майданчику “Металурга”. Захисник отримав пряму червону картку та піврічну дискваліфікацію, а «Полісся» розірвало з ним контракт. У день конфлікту футболіст вибачився перед рефері у своєму інстаграмі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Vadym Chervak (@vadymchervak)

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *