Чемпіонка світу зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх знялася для ELLE і розповіла про коханого

Фото: Андрій Грей/elle.ua

Чемпіонка світу зі стрибків у висоту та бронзова призерка Олімпійських Ігор-2020 Ярослава Магучіх знялася для обкладинки осіннього номера журналу ELLE Україна. Частину кадрів, опублікованих на сайті видання, було зроблено у полі. На знімках Магучіх позує, бігає і стрибає у висоту в дизайнерському вбранні. В інтерв’ю журналу Ярослава також розповіла про коханого, про заручини з яким оголосила на початку листопада. Його ім’я Магучіх поки що тримає у секреті, але відомо, що він також легкоатлет. Хлопець займається бігом на 110 метрів із бар’єрами.

– Мені пощастило мати поруч людину, яка розуміє мій спосіб життя як ніхто інший. Мій хлопець – бар’єрист, тому навіть на збори ми виїздимо приблизно в один і той саме час. Чи важко поєднувати спорт і стосунки? Моя формула – все можливо, якщо ти хочеш поєднати і докладаєш до цього зусиль, – зазначила спортсменка.

Раніше легкоатлетка зізналася, що їхнє весілля відбудеться вже після Олімпійських ігор-2024, які пройдуть влітку наступного року у Франції.

1 листопада четверта ракетка України Марта Костюк вийшла заміж на Кіпрі. Обранцем 21-річної спортсменки став українець Георгій, з яким Костюк була заручена з квітня.

Фото: Андрій Грей/elle.ua

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *