Англія вперше за 39 років перемогла на молодіжному Євро-2023.

Англія вперше за 39 років перемогла на молодіжному Євро-2023

Фото: sport.ua

Збірна Англії здобула перемогу у фіналі молодіжного чемпіонату Європи з футболу, розгромивши команду Іспанії з рахунком 1:0. Про це пише “Sport”.

Єдиний гол наприкінці першого тайму був забитий Кертісом Джонсом. Після штрафного удару, виконаного Коулом Палмером, м’яч випадково відскочив від спини Кертіса Джонса і незвичайно опинився в сітці воріт іспанської команди.

У другому таймі Іспанія мала кілька шансів, але вони не змогли їх реалізувати в голи. Збірна Англії зуміла зберегти свої ворота неприступними у шостому матчі поспіль і стала чемпіоном Європи U-21.

Наприкінці гри відбулася драматична розв’язка. За допомогою системи VAR було присуджено пенальті у ворота команди Англії. На 90+9 хвилині Абель Руїс не зміг реалізувати пенальті для Іспанії, причому голкіпер англійців, Джеймс Траффорд, здійснив два приголомшливі порятунки, а при третій спробі удару м’яч полетів вище воріт.

Англія зуміла стати чемпіоном молодіжних чемпіонатів Європи втретє (попередні титули виграли у 1982 і 1984 роках). І вражає, що на турнірі 2023 року англійська команда не пропустила жодного голу!

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *