Уночі Росія завдала удару по Харкову з С-300, постраждав чоловік

Уночі Росія завдала удару по Харкову з С-300, постраждав чоловік

Фото: youtube.com/Харківська обласна прокуратура

У ніч на понеділок, 31 липня, Росія завдала удару по Харкову. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Ігор Терехов.

– Харків знову під обстрілом. Було чутно два прильоти. Попередньо — потрапляння у нежитлові приміщення. Пожежа. Про постраждалих інформації наразі немає. На місці працюють ДСНС, — написав він.

Речник Харківської обласної прокуратури Дмитро Чубенко розповів на опублікованому відомством відео про те, що Росія опівночі завдала ударів по регіону ракетами С-300 з території Бєлгородської області.

У Харкові постраждав чоловік, який перебував недалеко від епіцентру вибуху. У Новобаварському районі ракета влучила у складські приміщення комерційного підприємства, спалахнула пожежа на площі близько 200 кв. м.

Ще одна ракета влучила на територію приватного домоволодіння в населеному пункті Великий Бурлук Куп’янського району Харківської області. Постраждалих немає.

У ніч 31 липня по всій території України було оголошено повітряну тривогу. 30 липня кількість постраждалих через ракетний удар по Дніпру 28 липня зросла до десяти.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *