Україна повернула додому десантників, які півтора роки переховувалися в окупації

Україна повернула додому десантників, які півтора роки переховувалися в окупації

Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua

Українським військовим вдалося повернути на підконтрольну Україні територію двох десантників. Бійці з початку повномасштабної війни переховувалися на окупованій території. Про це повідомляють Військово-морські сили ЗСУ у Facebook.

– Спецоперацію щодо повернення двох військових Десантно-штурмових військ провели бійці Військово-морських сил та Головного управління розвідки Міноборони. Кілька тижнів тому управління розвідки ВМС з оперативних джерел отримало інформацію, що два українські десантники з початку повномасштабного вторгнення знаходяться на тимчасово окупованій території. Вони брали участь у боях з окупантами, зазнали тяжких поранень і не змогли самостійно вийти на підконтрольну Україні територію. Весь цей час вони ховалися завдяки місцевим мешканцям, – розповіли військові.

Спецпідрозділ ВМС “Ангели” провели евакуацію бійців, вогневе прикриття при виході групи забезпечували десантно-штурмові війська. Таким чином двом військовослужбовцям, які понад півтора роки перебували на окупованій території, вдалося вивести і на підконтрольну Україні територію.

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *