Удар по Покровському району: у селі Рівне з-під завалів будинку вилучили тіло дитини

Фото: t.me/dsns_telegram/24341

У селі Рівне Покровського району, по якому напередодні вдарили ракетами росіяни, триває пошуково-рятувальна операція. Станом на ранок 7 січня з-під завалів зруйнованого будинку вилучили тіло дитини, повідомили у ДСНС.

– У селі Рівне Покровського району вилучили тіло однієї загиблої дитини. На місці зруйнованого будинку тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку п’яти осіб, з них двоє дітей, – йдеться у повідомленні.

У місті Покровськ, який теж накрила ракетами армія РФ, на  місці двох зруйнованих приватних житлових будинків одну особу врятували з-під завалів, вилучили тіло жінки. Нараз тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку чотирьох осіб, серед яких двоє дітей

Всього в результаті обстрілу поранень зазнали дев’ять осіб. Розібрано 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій. До проведення робіт від ДСНС залучено 30 чоловік особового складу та п’ять одиниць техніки.

  • У суботу, 6 січня, російські війська вкотре вдарили по Покровському району Донецької області. За попередніми даними, загинули 11 людей, у тому числі п’ятеро дітей.

Фото Фото 07 Сiчня10:44

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *