РФ влучила “шахедами” у житловий будинок в Дніпрі

Фото: t.me/dsns_telegram/24335

Пізно ввечері 6 січня під час чергової російської атаки «шахедами» один з дронів влучив в житловий будинок в Дніпрі. На щастя обійшлося без жертв, проте є травмовані. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

В будинку, у який влучив російський безпілотник, мешкало 22 родини. Рятувальники врятували шістьох людей, двоє з яких діти. Двоє людей звернулись до швидкої по допомогу. Також вогнем знищені легкові автомобілі.

До ліквідації наслідків ворожої атаки по місту залучено 45 рятувальників та 11 одиниць пожежно-рятувальної та спеціальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, – повідомили у ДСНС.

  • У суботу, 6 січня, російські війська вкотре вдарили по Покровському району Донецької області. За попередніми даними, загинули 11 людей, у тому числі п’ятеро дітей. 
  • 6 січня, військові РФ здійснили артилерійський обстріл міста Нікополь на Дніпропетровщині. Внаслідок обстрілу загинув мирний мешканець, поранення отримали 16-річна дівчина та 66-річний чоловік. 

Фото Фото 07 Сiчня07:30

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *