Удар 23 січня по Києву – всі наслідки

Фото: ілюстративне facebook.com/MNS.GOV.UA

З самого ранку в Україні лунає повітряна тривога. Ворог б’є по країні з чотирьох Ту-22. В Києві працювала ППО,  повідомили в Київській міській військовій адміністрації.

– Внаслідок ракетного удару у Святошинському районі зафіксовано загоряння припаркованих автомобілів. Деталі з’ясовуються. Оперативні служби слідують на місце, – зазначили в КМВА.

Станом на 07: 40 внаслідок ракетного удару у Святошинському районі :

  • загорілись припарковані автомобілі;
  • є пошкодження дитячого садочку;
  • є пошкодження одного будинку.

Обстріл 23 січня. Пошкодження в Києві. Фото: t.me/VA_Kyiv/4285?single

Є п’ять постраждалих у Святошинському районі. Всі вони госпіталізовані.  

За даними мера міста Віталія Кличко, у Печерському районі влучання в нежитлову будівлю. Підрозділи екстрених служб прямують на місце. Крім того, є пошкодження у  Соломʼянському районі – в багатоквартирному будинку повибивало вікна. Є загоряння в кількох квартирах житлового будинку . Екстрені служби прямують на місце.

Є пожежа в під Києвом – у Вишневому та пригороді. Подробиць немає.

Ворожі літаки все ще в небі, повітряна тривога триває. Киян просять залишатись в укриттях.

  • 22 січня командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський заявив, що на фронті обстановка залишається дуже напруженою та характеризується інтенсивним застосуванням противником вогню артилерії, мінометів, ударних дронів та веденням штурмових дій телеграм-каналі. 
  •  У ніч на 22 січня 2024 року РФ била по Україні 8 ударними БПЛА типу Shahed-136/131 із району Приморсько-Ахтарська (РФ). Сили ППО збили всі. 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *