У Павлограді двоє маленьких дітей ледь на випали з вікна на третьому поверсі

Фото: t.me/dsns_telegram/24695

В одній із п’ятиповерхівок у Павлограді Дніпропетровської області мало не сталася трагедія 19 січня. Небайдужі перехожі помітили на підвіконні вікна на третьому поверсі двох малюків – орієнтовно двох-трьох років – і викликали рятувальників. Про це повідомили у ДСНС.

– Рятувальники за допомогою драбини потрапили до квартири, відвели малюків у безпечне місце та передали співробітникам Національної поліції, – йдеться у повідомленні.

З’ясувалося, що діти перебували вдома без догляду дорослих. Тож могло статися непоправне, адже вони стояли біля відчиненого вікна. Тож рятувальники застерігають батьків не залишати дітей без нагляду.

  • У Саксаганському районі Кривого Рогу на затоці річки Саксагань під час прогулянки льодом провалилися у воду двоє дітей 11 та 12 років. На щастя, їх вчасно помітили перехожі та витягли на берег. 
  • У Харкові з пожежі врятували двох дітей, які були вдома самі. Пожежа зайнялася у квартирі. У цей час там перебувало двоє дітей 5 та 7 років. Діти самі викликали рятувальників. 

Фото Фото 19 Сiчня18:32

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *