ЗСУ передали майно білоруської компанії на понад 61 млн доларів

Фото: dbr.gov.ua

Державне бюро розслідувань передало Збройним Силам України вилучене майно білоруської компанії на суму понад 61 млн доларів. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

– Так, працівники ДБР виявили під час досудового розслідування на території морського порту 26 тисяч тонн металевої продукції. Зокрема, у зоні митного контролю Одеської митниці виявили арматуру, труби та сталеві заготівлі, власником яких є компанія з республіки Білорусь. Майно країни-агресора могло вже майже два роки служити нашій армії, якби митниця не «загубила» його супереч вимогам Закону «Про вилучення майна у період воєнного стану», – зазначили в пресслужбі.

Орієнтовна вартість товару становить понад 61 млн доларів США. Наразі майно країни-агресора вилучено та передано на потреби військовослужбовців Збройних Сил України – 412 вагонів з металевою продукцією.

  • У січні минулого року Президент Володимир Зеленський ввів у дію рішення РНБО про санкції проти 185 юридичних та фізичних осіб, яких Росія використовує для перевезення залізницею особового складу та військової техніки. 
  • Кабмін передав «заправки Медведчука» Glusco (U.GO) в управління Укрнафти.

Фото Фото 19 Сiчня19:25

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *