У пацієнта Олександрівської лікарні знайшли боєприпаси

Фото: facebook.com/kyivmunguard

У Києві в одного із пацієнтів Олександрівської лікарні виявили боєприпаси. Про це повідомили у КО «Муніципальна охорона».

– 21 лютого надійшло повідомлення від працівниці лікарні про наявність у одного з пацієнтів гранати, ножа та магазинів до автомата Калашникова, – йдеться у повідомленні.

Під час чергування охоронці Міноборони в Олександрівській лікарні успішно вилучили ці боєприпаси. Муніципали оперативно поінформували про подію співробітників поліції, вилучивши небезпечні предмети до приїзду правоохоронців.

  • 24 грудня у Кременчуці стався вибух гранати у квартирі житлового будинку, постраждав один із мешканців, який був госпіталізований. Поліція припускає, що причиною вибуху могло бути необережне поводження з боєприпасом
  • 15 грудня на засіданні сільської ради в Керецьках Мукачівського району один із депутатів раптово кинув у зал гранату, внаслідок вибухів постраждали 26 осіб. Депутатом, який підірвав гранату, ймовірно, був Сергій Батрин від партії “Слуга народу”.
  • 9 жовтня у полі біля села Березовичі Володимирського району Волинської області 14-річний підліток знайшов вибухонебезпечний предмет. Коли він спробував його вдома розібрати, предмет здетонував і хлопець отримав поранення ніг. Підлітка госпіталізували із травмами, а поліція розпочала кримінальне розслідування.

Фото: facebook.com/kyivmunguard

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *