У Кривому Розі через витік газу стався вибух у дев’ятиповерхці, під завалами людина

Фото: dp.dsns.gov.ua

В Кривому Розі вночі пролунав вибух, що не пов’язаний з нічною атакою РФ по Україні. Як повідомили в ДСНС, у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці 21-ї бригади Національної Гвардії Довгинцівського району  вибухнув побутовий газ.

Внаслідок вибуху виникла пожежа на площі 120 кв. м., яку надзвичайники ліквідували. Також, сталося часткове руйнування конструкцій житлового будинку в одному з під’їздів з 3 по 5 поверхи.

Співробітники Служби порятунку врятували 4 людини.  Внаслідок події отримали травми 7 людей, 3 – госпіталізовані до лікарні. Є вірогідність, що під завалами перебуває 1 людина. На місці події продовжуються пошуково-рятувальні роботи. 

Під завалами може знаходитись людина. Фото: dp.dsns.gov.ua

  • В кінці березня у місті співробітники ДСНС врятували маленького їжачка, який опинився у центрі пожежі на відкритій місцевості. За даними рятівників, тварина намагалась самостійно врятуватися від вогню  – горіла суха рослинність і його будиночок. 
  • В ніч на 11 квітня РФ атакувала Україну понад 5 годин. Спочатку ворог вдарив дронами, а під ранок – ракетами. Є пожежа на об’єкті критичної інфраструктури на Київщині та влучання в Запоріжській області.  Крім того, зафіксовано біля 10 вибухів у Харкові. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *