У Києві чоловік стріляв з балкона багатоповерхівки – йому загрожує 5 років ув’язнення

Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Києві поліція затримала чоловіка, який відкрив вогонь із травматичного пістолета з балкону багатоповерхівки. Йому загрожує 5 років ув’язнення, повідомляє Telegram-канал поліції Києва.

– На спецлінію 102 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що з п’ятого поверху багатоповерхового будинку невідомий чоловік стріляє у повітря. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції та патрульні поліцейські, – пише прес-служба. – Після прибуття до місця подій, правоохоронці встановили ймовірного підозрюваного – чоловіка, 1973 року народження, який на момент скоєння злочину перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час обшуку в будинку чоловіка поліцейські виявили пістолет, травматичну дію, патрони та стріляні гільзи, а також пластикову банку з канабісом. Усі речові докази було вилучено. Відповідно до ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства) чоловікові загрожує 5 років ув’язнення, додали правоохоронці.

  • 20 лютого у Києві сталася стрілянина у готелі. Одна людина отримала поранення. Стрілком виявився 26-річний уродженець Львівщини. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Експерти вилучили з місця події речові докази.
  • 26 січня суд обрав запобіжний захід чоловікові, який вистрілив з гранатомета в багатоповерхівку в Кривому Розі. Підозрюваний у хуліганстві перебуватиме під вартою.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *