У Харкові до шести осіб побільшало загиблих від ракетного удару

Фото: т.ме/синєгубов

Кількість загиблих внаслідок російської ракетної атаки на Харків збільшилася до шести осіб. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

-. Внаслідок ракетного удару РФ по Харкову загинула 21-річна дівчина. Рятувальники деблокують тіло дівчини із-під завалів будинку, — йдеться у повідомленні.

За даними МВС, кількість постраждалих від ранкового обстрілу зросла до 63 осіб, з них 57 отримали поранення. Серед травмованих – вісім дітей.

  • Уранці 23 січня Росія здійснила ракетну атаку на міста України. Вибухи пролунали у Харкові, Києві та Павлограді. Росія обстрілювала житлові райони, було пошкоджено газопровід та під’їзд багатоповерхового будинку.
  • Під час обстрілу Харкова ракета вдарила поряд із розплідником лабрадорів Meri-Stuart. У той момент там знаходилося багато цуценят, на щастя тварини не постраждали, власниця розплідника екстрено їх потім евакуювала з міста у безпечніше місце.
  • У Києві внаслідок обстрілу постраждали 18 осіб, у тому числі троє дітей, 13 осіб було госпіталізовано до лікарень міста.

Фото: t.me/dsns_telegram

Фото: t.me/dsns_telegram

Фото: t.me/dsns_telegram

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *