Росіяни прицільно б’ють по рятувальниках, скидаючи на них вибухівку з безпілотників

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA?locale=uk_UA

Ворог прицільно б’є по рятувальниках. За сьогодні, 23 січня, сталось вже три атаки – один вогнеборець постраждав, пошкоджені будівлі пожежних частин на Херсонщині, у Харкові та Нікополі. Про це повідомили у ДСНС.

– Зранку внаслідок ракетного удару було пошкоджено будівлю однієї із пожежних частин Харкова. На щастя, постраждалих немає. На Херсонщині рятувальники працювали на місці пожежі та прямо на них із ворожого безпілотника скинули боєприпаси. Постраждав командир відділення ДСНС. Наразі він у лікарні. Також пошкоджено автоцистерну, – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що у Нікополі безпілотник влучив на територію пожежної частини. Загорілося службове авто,  у приміщенні пошкоджені вікна. Але, на щастя. Усі живі.

  • 23 січня від самого ранку Росія здійснила чергову ракетну атаку. Вибухи пролунали у Харкові, Києві та Павлограді. Ворог атакував житлові райони. У Харкові ракета пошкодила газопровід та зруйнувала під’їзд багатоповерхового будинку. Є дані про шістьох загиблих та 46 поранених.
  • Під час обстрілу Харкова вранці 23 січня ракета вдарила поруч із розплідником лабрадорів Meri-Stuart. На щастя, собаки не постраждали. 

Фото Фото 23 Сiчня15:59

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *