У Харківській області РФ обстріляла навчальний заклад

Фото: t.me/dsns_telegram

У ніч на 27 лютого РФ здійснила чергову атаку на міста та селища України. Ворог атакував дронами та ракетами. На Харківщині окупанти обстріляли навчальний заклад, повідомили в ДСНС України.

– Близько опівночі ворог поцілив ударними безпілотниками по навчальному закладу у с. Довжик Богодухівського району.  Удари спричинили руйнації у триповерховій будівлі навчального закладу. Виникло 2 осередки пожеж на загальній площі 200 кв.м. Пожежу ліквідовано. Постраждалих немає, – зазначили в ДСНС.

За даними голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, також близько 00:25 у м. Дергачі Харківського району РФ влучила у відкриту територію. Внаслідок обстрілу горіла трава. Жертв та постраждалих немає.

Протягом доби артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 15 населених пунктів Харківщини: Козачок, Ветеринарне, Вовчанськ та ін. Авіаудари ворог наносив по н.п. Синьківка, Великий Бурлук та ін.

Атака на Харківщину в ніч на 27 лютого. Фото: t.me/dsns_telegram

  • На Полтавщині уламки БПЛА пошкодили електролінію. Пошкоджена електролінія в Лубенському районі. Через пошкодження без світла залишилися 208 побутових та 4 юридичні споживачі. 
  • За даними сил ППО, в цілому окупанти запустили по Україні 13 дронів-камікадзе типу “шахед”, балістичні ракети “Іскандер-М”/KN-23, чотири керовані авіаційні ракети Х-59 та одну протирадіолокаційну ракету Х-31П. ППО збила 11 безпілотників та 2 ракети.  

 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *