Тобі, Олеже, я б руки не подала: Винник кинув Полякову на мільйони гривень – відео

Від співака Олега Винника після його великого інтерв’ю минулого року й досі нічого не чути. Артист продовжує жити в Німеччині, його “вовчиці” (фанатки) чекають на повернення артиста на сцену, а колеги майже не згадують у своїх інтерв’ю. Втім цю мовчанку порушила Оля Полякова. Співачка зізналась – 50-річний уродженець Черкаської області кинув її та команду на кругленьку суму.

Напередодні святкування 2022-го року Полякова та Винник презентували російськомовну пісню “Длинноногое счастье”. Вони відзняли відео, прем’єра якого нібито планувалось на 8 березня. Але щастя не було довгим. Почалась повномасштабна війна, Олег виїхав за кордон та замовчав. Але Оля не стала цього робити

“Я б не потисла руки Олегу Виннику. Не тому, що він втік чи не втік. Це, знаєте, діло кожного. Хоча, таке собі діло. А тому, що він мене підставив. У нас з Олегом був спільний трек – “Длинноногое счастье”. Це те, що в мене згодом перетворилося в “Чарівні очі”, уже мою сольну пісню. Але перед війною ми зробили дуже-дуже крутезне відео, на яке нам під рекламу дуже велика компанія виділила кошти. І ми зняли дуже дороге красиве відео. І коли це все сталося, і треба було якось перероблювати це все діло – Олег зник. І я сама за ті кошти вже два роки розбираюся з тією компанією. Тому тобі, Олеже, я б руки не подала”.

Зазначається, що сума, про яку йдеться – 150 тисяч євро. Це понад шість мільйонів гривень. У своєму єдиному великому інтерв’ю від початку повномасштабної війни Винник не згадував про цей кліп. Полякова теж вперше розповіла цю історію, хоча декілька разів коментувала Олега, з яким працювала, зокрема, на шоу “Маска”.

Наприкінці минулого року в мережі почала ширитися інформація, що Олег Винник планує повернутися на сцену та поїхати в турне містами Європи. Артист й досі не прокоментував ці розмови, а голова його фан-клубу, Валерія Барон, заявила: як він на це наважиться, то обов’язково розповість. А зараз, мовляв, допомагає ЗСУ.

Водночас відомий режисер, продюсер Олег Боднарчук висловив впевнення, що у співака більше не буде в Україні тих людей, які фанатіли від нього до війни.

“Я вважаю, що аудиторія цього артиста була з ним дуже поверхнево знайома. В нього був класний продюсер, за якого жодних інтерв’ю в Олега не було. І міф про розсудливого, доброго, щедрого, ніжного і сильного чоловіка існував тільки в його піснях”, – розповів напередодні Боднарчук.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут. 

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *