У ДТП загинув один з керівників Держспецтрансслужби Віктор Жигунов

Фото: t.me/VGlagola

У Львівській області у ДТП загинув один з керівників Державної спеціальної служби транспорту Віктор Жигунов та ще двоє військових. Про це повідомила Державна спеціальна служба транспорту Міноборони у Facebook.

– 16 грудня, близько 14:30, під час робочого відрядження на Львівщині внаслідок ДТП загинув заступник голови адміністрації Держспецтрансслужби полковник Жигунов Віктор Михайлович, підполковник Кравець Василь Вікторович, солдат Сологуб Дмитро Григорович та громадянка Дубровська Наталія Іванівна, – йдеться в повідомленні.

За даними видання ZAXID.NET та журналіста Віталія Глаголи, смертельна аварія сталася на трасі Київ-Чоп у межах села Сможе Стрийського району Львівської області. Віктор Жигунов перебував у легковому автомобілі Ford Focus на військових номерах, який під час обгону зіткнувся з вантажівкою Volvo.  За кермом легковика був військовослужбовець з Харкова.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли, що четверо постраждалих у ДТП отримали травми несумісні з життям та померли до приїзду «швидкої». Водій фури отримав гостру реакцію на стрес, йому надали медичну допомогу, від госпіталізації він відмовився.

Фото: facebook.com/uadsst

Фото: t.me/VGlagola

Фото: t.me/VGlagola

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *