В Одеському районі шахед впав на приватний будинок, загинув чоловік

Фото: t.me/odeskaODA

В Одеському районі один з обстріляних дронів “шахедів” впав на приватний житловий будинок і вибухнув, загинув чоловік. Про це повідомили Сили оборони півдня України.

– Під час бойової роботи один з обстріляних дронів впав на приватний житловий будинок в Одеському районі і вибухнув. Вибуховою хвилею пошкоджено будинки навколо, ангар з майном приватної спортивної установи. Виникла масштабна пожежа, яку вогнеборці оперативно ліквідували. На місці виявлено одного загиблого чоловіка, — розповіли в Силах оборони півдня України.

Голова Одеської ОВА Олег Кіпер зазначив, що “російські терористи втретє за цей тиждень атакували Одещину ударними безпілотниками”. Один зі збитих безпілотників впав у житловий квартал в Одеському районі. 

В ДСНС України розповіли, що сталось руйнування трьох одноповерхових житлових будинків, два з яких палали. Психологи надавали допомогу мешканцям поруч розташованих будинків, частина з яких також зазнали пошкоджень.

За даними Сил оборони півдня, Росія тероризувала південні регіони України черговою дроновою атакою протягом пʼяти годин. У їхній зоні відповідальності підрозділами протиповітряної оборони збито 16 БпЛА типу “Shahed-131/136”, запущених з Криму. Сім дронів-камікадзе збито на Херсонщині, девʼять — на Одещині.

У ніч на неділю, 17 грудня, Росія атакувала чотири області України 20-ма “шахедами” та двома ракетами, повідомили раніше в командуванні Повітряних Сил ЗСУ. Повітряні цілі знищено у межах Одеської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *