У Дніпрі спалили “народний меморіал” біля зруйнованого ракетою будинку

Фото: nashemisto.dp.ua

У Дніпрі згорів “народний меморіал”, який з’явився на житловому масиві Перемога біля будинку, у який влучила російська ракета під час удару, влаштованого РФ 14 січня 2023 року. Про це повідомляють місцеві ЗМІ та Telegram-канали.

Вранці, 10 грудня, у мережі з’явилися відео, на яких можна побачити спалений “народний меморіал”. Місце біля зупинки навпроти зруйнованого будинку стало чорним. Майже усе згоріло.

– Сьогодні на ж/м Перемога невідомі підпалили зупинку «пам’яті». Так у Дніпрі називають зупинку громадського транспорту, де після жахливої трагедії небайдужі залишали іграшки та квіти в пам’ять про тих, хто загинув і постраждав через теракт Росії. Ця зупинка стала місцем паломництва для всіх, хто хотів висловити своє співчуття та підтримку сім’ям та близьким загиблих, – повідомляє сайт «Наше місто».

У повідомленнях йдеться, що “меморіал” горів вночі. Але що саме сталося – невідомо. Проте більшість соцмереж пишуть, що його підпалили. У поліції інцидент наразі не коментують.

14 січня 2023 року о 15:30 за київським часом російська армія завдала ракетного удару по багатоквартирному житловому будинку на Набережній Перемоги, 118, у Дніпрі. Вибух зруйнував два дев’ятиповерхові під’їзди. Унаслідок удару поранення отримали щонайменше 75 людини, 46 загинули, а 11 вважаються зниклими безвісти.

Таким “меморіал” був до пожежі. Фото: t.me/hyevuy_dnepr/63595

 

 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *