У боях за Україну загинув відомий журналіст Петро Цурукін

Фото: facebook.com/petro.tsurukin

На війні загинув колишній редактор телеканалу СТБ і ведучий телеканалу Kyiv Live Петро Цурукін, який довго вважався зниклим безвісти. Про це повідомили у соціальній мережі Трускавецької міської ради.

– Понад півроку вважався зниклим безвісти трускавчанин Цурукін Петро Миколайович, 1990 р.н. Найгірші побоювання підтвердилися – воїн-Герой справді загинув, – йдеться у повідомленні.

Петро Цурукін був головним редактором проекту “Один за всіх” на телеканалі СТБ та провідним телеканалом Kyiv Live.

Шеф-редактор телеканалу СТБ Ігор Войцишевський написав, що з 2012 року Петро працював на різних проектах та став вірним другом, видатним професіоналом та надійним опорним пунктом для всіх, хто мав задоволення з ним спілкуватися. Він був відданим своїй країні, життю та своїй улюбленій роботі. У 23 роки він приєднався до Збройних Сил України, захищаючи її інтереси навіть на передовій, використовуючи позивний “СТБ”.

За інформацією Інституту масової інформації, Він став одним із 74 журналістів, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення з боку Росії. У Петра залишилася мама та бабуся.

  • 11 березня внаслідок російських обстрілів на Донецькому напрямку загинув кінооператор Олесь Самчук, йому було лише 22 роки. Він був випускником інституту ім. Тараса Шевченка та добровольцем у Збройних Силах України. Служив в аеророзвідці під позивним “Каркаді”. Хлопець планував весілля 19 березня.
  • 2 листопада журналісти Коротко про писали про те, скільки медійників загинуло на війні і хто вони.

Фото Фото 18 Березня15:49

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *