Внаслідок обстрілу села на Донеччини загинув 12-річний хлопець

Фото: facebook.com/vadym.filashkin

Дві людини загинули та ще одна поранена внаслідок російських обстрілів села Михайлівка в Покровському районі Донецької області. Про це повідомили Донецька обласна прокуратура та голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

– Об 11:20 російська армія нанесла удар по с. Михайлівка Новогродівської територіальної громади, ймовірно, скинувши на мирних жителів авіабомбу «УМПБ Д-30СН». Внаслідок атаки загинула 84-річна жінка. О 12:40 окупанти знову обстріляли населений пункт. Попередньо, цього разу вони використали РСЗВ «Смерч». Влучання засобу ураження відбулось по території приватного сектору, де від отриманих травм, несумісних з життям, помер 12-річний хлопець, а його матір 43 років дістала поранення, — розповіли в пресслужбі прокуратури.

Філашкін додав, що в селі пошкоджені щонайменше п’ять будинків. Суспільне Донбас зазначило, що Михайлівка розташована за п’ять кілометрів від міста Селидове та за 20 кілометрів від окупованої Авдіївки. До повномасштабного вторгнення Росії у селі проживали понад тисячу людей.

  • 30 травня співробітник інформаційного агентства “Українські Новини” Олександр Петраковський загинув під Часовим Яром.
  • Евакуйовані з Вовчанська: У підвалах залишаються люди похилого віку, але вивезти їх вже неможливо.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *