Війська РФ вдарили по Сумщині авіабомбами, є загиблі та поранені

Фото: facebook.com/pgo.gov.ua

Вдень у п’ятницю, 9 лютого, війська Росії скинули сім авіаційних бомб за прикордонними населеними пунктами в Сумській області. Відомо про двох загиблих мирних жителів ще одна жінка може перебувати під завалами. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

– За даними слідства, 9 лютого 2024 року близько 14:00 окупанти з території російської федерації завдали авіаційного удару по території Сумського району. За попередніми даними, ворог скинув 7 авіаційних бомб типу “КАБ” на Юнаківську, Хотинську та Миколаївську громади, – розповіли у прокуратурі.

Наразі відомо про двох загиблих мирних жителів, ще одна жінка може перебувати під завалами. Також поранення отримали чотири особи. Пошкоджено приватні житлові будинки, територію фермерського господарства, складське приміщення, уточнили у відомстві. Правоохоронці документують докази злочинів російських окупантів на місцях прильотів, відкрито досудове розслідування.

  • Наприкінці січня армія РФ вбила останнього жителя села Степок Сумської області. Тіло 60-річного Олександра Миколайовича виявили 24 січня
  • На Сумщині 3 лютого стався прорив російської ВРГ у районі Глухівської громади. У бій із диверсантами вступили українські воїни. Бій тривав півтори години, ворога вдалося відкинути на територію РФ, окупанти зазнали втрат.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *