Війська РФ вдарили по Гірнику на Донеччині: двоє загиблих, мінімум вісім поранених

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

У середу, 24 січня, російська армія завдала ракетного удару по Гірнику на Донеччині. Загинуло двоє людей, наразі відомо про вісім поранених. Про це повідомляє голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

– Щонайменше 2 особи загинули та 8 поранені внаслідок ракетного удару по Гірнику. Росіяни атакували місто сьогодні близько 16 години – потрапили в житлову забудову. Пошкоджено 2 багатоповерхівки та 43 приватні будинки на п’яти вулицях… Ворог прагне вбити більше українців. У таких обставинах правильний вибір — евакуюватися з Донеччини до безпечніших регіонів України, – зазначив він.

У ДСНС розповіли, що рятувальникам вдалося врятувати одну людину, вони також вилучили тіло жінки з-під зруйнованого внаслідок ворожого удару будинку. На місці обстрілу рятувальники виявили поранену дитину, якій надали домомедичну допомогу та транспортували до лікарні.

  • 24 січня стало відомо, що з Мар’їнської та Очеретинської громад Донецької області примусово евакуюють дітей, що залишилися.
  • Російські окупанти щодня відкривають вогонь містами та селами Донецької області. Під ворожими ударами постійно знаходяться промислові об’єкти та енергетична інфраструктура, а також будинки мирних людей.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *