В Запоріжжі збільшилась кількість зниклих безвісти

Фото: facebook.com/MNS.GOV.UA

В Запоріжжі рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки російських ракетних ударів, завданих країною-терористом зранку 22 березня. Станом на 11 ранку відомо про 10 поранених. Ще 3 вважаються безвісти зниклими, повідомили в ДСНС.

– На одному із місць влучання у приватному секторі обласного центру надзвичайники проводять пошуково-рятувальні роботи.  На місці також працюють волонтери загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України, кінологи Нацполіції.  Триває розбір зруйнованих конструкцій на одному із обʼєктів критичної інфраструктури, – зазначили в ДСНС.

РФ вночі та зранку атакувала майже 20 ракетами. Відомо про два влучання в ДніпроГЕС. Зруйновані та пошкоджені об’єкти інфраструктури, приватні будинки та багатоповерхівки. За даними Запорізької області, РФ цілила по критичній інфраструктурі та потрапила виключно в цивільні об’єкти. Відомо про одного загиблого. Зруйновано та пошкоджено об’єкти інфраструктури, перекрито автомобільний рух на дамбі ГЕС.

  • Крім Запоріжжя, РФ 22 березня вдарила по Дніпру, Кривому Рогу, Хмельницькому, Миколаєву та інших містах. Майже в усіх повідомляється про влучення у критичну інфраструктуру. Деякі міста залишились без світла та водопостачання.  Найгірша ситуація в Харкові.
  • За даними «Укренерго», 22 березня Україна пережила найбільшу з початку повномасштабної війни атаку на енергоструктуру. Є пошкодження енергетичних об’єктів у багатьох регіонах. РФ застовувала комбіновані засоби ураження – тобто не тільки крилаті ракети, а ще й “Шахеди” і балістичні ракети.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *