В Одесі та області оголосили жалобу, кількість загиблих збільшилася до чотирьох

Фото: t.me/odeskaODA

По всій Одеській області та в Одесі 3 березня оголосили жалобу через загиблих внаслідок російської атаки в ніч проти суботи. Про це заявив голова Одеської ОДА Олег Кіпер.

– У зв’язку з людськими втратами, через російську дронову атаку, завтра в Одесі та області оголошено жалобу. Висловлюю свої щирі співчуття тим, хто втратив близьких… Пошукова операція продовжується, – зазначив він.

Тим часом, за даними ДСНС, кількість жертв атаки дронів у ніч на 2 березня зросла. Загинули троє дорослих та трирічна дитина. Тіло останнього рятувальники знайшли на рівні першого поверху у зруйнованому дроному під’їзді. Доля ще кількох мешканців будинку все ще невідома, рятувальники продовжують розбір завалів та пошук людей.

  • У ніч на 2 березня російські терористи вдарили безпілотником по багатоповерховому житловому будинку в Одесі. 4 людей загинуло, 8 поранено, серед них 1 дитина. П’ятеро людей вдалося врятувати.
  • За попередніми даними, внаслідок удару росіян зруйновано 18 квартир дев’ятиповерхового житлового будинку. До аварійно-рятувальних робіт залучено 92 особи та 21 одиницю техніки, а також кінологи від волонтерської організації.
  • Рятувальна операція продовжується. За даними ДСНС, зниклими безвісти вважаються ще як мінімум 4 особи.

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *