В ГУР показали, як українські дрони атакували комплекс ППО Панцир С-1 на Бєлгородщині

Фото: кадр з відео facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

У Бєлгородській області успішно атакований російський ракетно-гарматний комплекс “Панцир С-1”. Про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило на своїй сторінці в Фейсбуці.

Повідомляється, що 29 лютого внаслідок успішного вогневого ураження був пошкоджений російський ракетно-гарматний комплекс “Панцир С-1”. За даними ГУР, атака відбулась поблизу Головчино Грайворонського району Бєлгородської області.

Після влучання російський комплекс був виведений з ладу, а його екіпаж поранено, додали в ГУР.

Комплекс «Панцирь-С1» – російський самохідний зенітний ракетно-гарматний комплекс (ЗРГК) наземного базування. Вперше продемонстрований на МАКС-1995.  Прийнятий на озброєння російської армії у 2012 році.  Призначений для прикриття військових та військово-промислових об’єктів. Його вартість – близько 15 мільйонів доларів, підкреслили у ГУР.

  •  В ніч на 1 лютого пролунали вибухи в російському Дзержинську Нижньогородської області РФ. Місцеві телеграм-канали заявили про атаку БПЛА. За даними місцевих жителів, було принаймні два вибухи  у різних точках міста. Російські ЗМІ писали, що, ймовірно, був «атакований завод імені Свердлова, що виробляє вибухівку». 
  • 1 лютого начальник пресслужби оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Ілля Євлаш заявив, що російські війська накопичують свої сили на сході України. Ворог почав «потужний ривок» на Часів Яр у Донецькій області, адже російські війська розглядають цей населений пункт як ключовий для продовження наступу на Костянтинівку і Краматорсько-Слов’янську агломерацію. 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *