Росіяни 29 лютого обстріляли Запорізьку область

Фото: t.me/mvs_ukraine

Росіяни 29 лютого завдали авіаудар керованими авіабомбами по одному із сіл Запорізького району, вони потрапили по трьох двоповерхових житлових будинках. Про це повідомили у пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

– Вибуховою хвилею та уламками пошкоджено поряд розташовані житлові будинки, фасади та вікна. Внаслідок атаки на Юльївку загинув 71-річний чоловік ще шестеро людей отримали поранення, — йдеться у повідомленні.

Голова Запорізької облдержадміністрації Іван Федоров повідомив, що за добу російські сили завдали 200 ударів по 11 населених пунктах регіону. 

Федоров розповів, що за добу 130 артобстрілів припало на Оріхове, Приютне, Малинівку, Малу Токмачку, Плавню та інші. Росіяни сили здійснили 4 ракетні удари по Юльївці та провели атаки 52 безпілотниками по Гуляйполі, Новоданилівці, Малинівці, Малій Токмачці та Роботино. Також було зафіксовано 5 обстрілів РСЗВ з Роботино та 9 авіаударів по Левадному, Малій Токмачці, Роботино та Новоданилівці.

  • У ніч на 1 березня 2024 року Росія атакувала Україну 5 зенітними ракетами С-300 та 4 ударними БПЛА «Shahed». Атака походить з району Приморсько-Ахтарська. Українські сили знищили 4 БПЛА у Харківській та Дніпропетровській областях. Три безпілотники збиті у Синельниківському та Дніпровському районах, а Нікопольщину обстріляли з артилерії, обійшлося без жертв.
  • 29 лютого начальник прес-служби «Хортиця» Ілля Євлаш повідомив, що російські війська прагнуть просунутися до населеного пункту Годин Яр у Донецькій області, де зміцнені оборонні споруди. Ворог активний також у районах Терни та Сіньківки, прагнучи досягти Куп’янська.

Фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

Фото: facebook.com/IvanFedorovMelitopol

 

 

Источник: kp.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *